5 τραγούδια για εσένα που αναζητάς λίγη έμπνευση στην καθημερινότητά σου
Τραγούδια που θα σου δώσουν έμπνευση.

Πολλές φορές η καθημερινότητα μας απογοητεύει, καθώς πολλές δυσκολίες και αναποδιές έρχονται στον δρόμο μας. Τότε πολλοί άνθρωποι ψάχνουν κάτι να τους κινητοποιήσει και να τους ωθήσει στο να βγουν και να αδράξουν την ημέρα.

Αυτή την έμπνευση και την παρακίνηση πολλές φορές μπορούμε να την βρούμε μέσα από τη μουσική, η οποία υπάρχει για να εκφράζει συναισθήματα και να δίνει έμπνευση και κουράγιο τόσο στους δημιουργούς που εκφράζονται μέσα από τα τραγούδια τους, όσο και στο κοινό.

Ας δούμε λοιπόν 7 τραγούδια που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση και την ημέρα.

1. What doesn’t kill you – Kelly Clarkson

Το συγκεκριμένο τραγούδι της Kelly Clarkson έχοντας ως τίτλο την διάσημη φράση “ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”, έρχεται για να σου πει πως όταν κάτι δεν πήγε όπως θα ήθελες και το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις από το λάθος σου και να προσπαθήσεις ξανά για κάτι καλύτερο.

Αγαπημένος στίχος: What doesn’t kill you makes a fighter.

2. Don’t stop believin’ – The Journey

Ένα τραγούδι για την αίσθηση που έχει μία νέα αρχή, τις ελπίδες που κουβαλάει μαζί της και όλο τον ενθουσιασμό. Το συγκεκριμένο τραγούδι θα σε κάνει σίγουρα να θέλεις να ξεκινήσεις πράγματα που αναβάλλεις καιρό ή θα σε κάνει να ασχοληθείς με μεγαλύτερο ενθουσιασμό  με πράγματα που κάπως σε είχαν απογοητεύσει τον τελευταίο καιρό.

Αγαπημένος στίχος: Don’t stop believin’, hold on to the feelin

3.Not Afraid – Eminem

Ένα τραγούδι του αγαπημένου ράπερ Eminem, το οποίο ουσιαστικά εννοεί ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε τα πάντα και για πάντα μόνοι μας. Μερικές φορές είναι ωραίο και αρκετά ωφέλιμο να δεχόμαστε βοήθεια.

Αγαπημένος στίχος: We’ll walk together, through the storm.

4. Remember the name – Fort Minor

Όταν έχεις θέσει υψηλούς στόχους και δουλεύεις σκληρά για να τους επιτύχεις, δεν θα είναι όλα καλά και ρόδινα. Ωστόσο, αν θέλεις να αγγίξεις τους στόχους σου, τότε πρέπει να έχεις αποφασιστικότητα.

Αγαπημένος στίχος: Κυριολεκτικά όλο το τραγούδι.

5.Chumbawamba – Tubthumping (I get knocked down)

Ένα τραγούδι που δείχνει ότι όσες φορές και να σε πέσεις ή ακόμη χειρότερα, όσες φορές και να σε ρίξουν, εσύ πρέπει να έχεις το σθένος και το πείσμα να ξανασηκωθείς και να πεις ότι δεν θα σε ρίξει κανείς ξανά κάτω.

Αγαπημένος στίχος: I get knocked down, but I get up again. You’ll never gonna keep me down.

Δείτε επίσης: 5 τραγούδια της pop που μίλησαν για την ψυχική υγεία με ειλικρίνεια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;