MasterChef 4: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι;
Μάθε ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 4.

Μια δοκιμασία αποχώρησης που είχε τα πάντα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef 4. Έπειτα από μία ψηφοφορία, μέσα σε κλίμα διαφόρων σχολίων και αντιδράσεων, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

Οι τρεις επίδοξοι σεφ και διαγωνιζόμενη στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του STAR έδωσαν τους καλύτερους τους εαυτούς προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι. Προσπάθησαν με τις μαγειρικές τους δεξιότητες να κερδίσουν τους κριτές και να συνεχίσουν την πορεία τους στον διαγωνισμό αυτό. Δυστυχώς, όμως, ο δρόμος στο MasterChef 4 έφτασε στο τέλος του για έναν από τους τρεις.

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, ο οποίος απέσπασε την χαμηλότερη βαθμολογία από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο παίκτης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του δήλωσε τα εξής:

“Είμαι στεναχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτός.”

Έτσι στον διαγωνισμό μαγειρικής συνεχίζουν ο Γιώργος και η Φωτεινή.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: MasterChef 4: Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι μαγειρικής; (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;