Ακόμη ένα διαζύγιο ανακοίνωσε η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας
Δείτε περισσότερα για το διαζύγιο εντός της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η φετινή χρονιά φαίνεται πως είναι ήδη αρκετά δύσκολη για την βασίλισσα Ελισάβετ, αφού μετά την αποχώρηση του εγγονού της Χάρι μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν από το παλάτι, τώρα έχει να αντιμετωπίσει 2 διαζύγια.

Το πρώτο διαζύγιο που ανακοινώθηκε, μετά την αναχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν, ήταν αυτό του Peter Philips, του γιου της πριγκίπισσας Anna, η οποία είναι η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, από την σύζυγό του Autumn. Αν και το διαζύγιο είναι συναινετικό, αποτελεί πλήγμα για την εικόνα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του συγκεκριμένου διαζυγίου έρχεται ακόμη ένα διαζύγιο, το οποίο αναμένεται να ταράξει την βασίλισσα Ελισάβετ. Πρόκειται για τον χωρισμό του David Linley, του γιου της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον φωτογράφο Λόρδο Snowdon. O ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Serena μετά από 25 χρόνια γάμου.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε:

“Ο Κόμης και η Κόμισσα του Snowdon έχουν αποφασίσει σε φιλικό κλίμα να τελειώσουν τον γάμο τους και να πάρουν διαζύγιο. Ζητούν από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς τους.”

Δείτε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αφαιρέθηκαν τα κέρινα ομοιώματά τους από το μουσείο της Μαντάμ Τισό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;