Batman: Η νέα στολή έχει δημιουργήσει μία ανατριχιαστική fan θεωρία που πρέπει να μάθεις
Από τι είναι φτιαγμένο τη σύμβολο της νυχτερίδας στη νέα στολή του Batman;

Λίγες μέρες πριν είδαμε τις πρώτες εικόνες από τον Robert Pattinson ως Batman. Ο σκηνοθέτης της νέας κινηματογραφικής περιπέτειας του Σκοτεινού Ιππότη που θα έχει τον τίτλο “The Batman”, Matt Reeves, μοιράστηκε στο διαδίκτυο τις πρώτες εικόνες από τη νέα στολή του αγαπημένου μας ήρωα των κόμικς. Το βιντεάκι έγινε αμέσως viral και η νέα στολή του Batman δημιούργησε πολλές θεωρίες για το τι θα δούμε στη νέα ταινία.

Το νέο Batsuit, όπως το έχουν ονομάσει οι φανατικοί των κόμικις, διατηρεί όλα τα βασικά στοιχεία της στολής και φαίνεται να είναι σε γκρι αποχρώσεις. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να επισημάνουν ότι η νέα στολή δημιουργεί μια αίσθηση πανοπλίας. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το ανασχεδιασμένο σήμα του Batman στην online κοινότητα. Με μία πρώτη ματιά, το νέο σύμβολο στο στήθος του Σκοτεινού Ιππότη μοιάζει με αφαιρετικά σχεδιασμένα φτερά νυχτερίδας με κάτι το οποίο φαίνεται να αποκολλάτε εύκολα και γρήγορα από τη στολή.

Κι εδώ είναι που οι διάφορες θεωρίες των φανς έχουν φουντώσει!

Σύμφωνα με το Screenrant, λοιπόν, πολλοί θεωρούν ότι το σήμα ουσιαστικά αποτελείται από δύο κομμάτια ενός όπλου. Το όπλο αυτό, ο Batman το έκοψε στη μέση και τοποθέτησε τα στοιχεία αυτά στον κορμό της πανοπλίας του. Εάν παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά την εικόνα, θα μπορέσεις διακρίνεις κάποια στοιχεία όπλου.

Οι θαυμαστές του ήρωα της DC κάνουν λόγο για ένα σχεδιασμό που μπορεί να προκύπτει από το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκαν οι γονείς του ήρωα, η Martha και ο Thomas Wayne. Και αυτό μας προϊδεάζει για μία αρκετά σκοτεινή εκδοχή του Batman. Κάτι για το οποίο μας είχε προετοιμάσει ο Matt Reeves λέγοντας ότι αντλεί έμπνευση από το graphic novel, Long Halloween.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκευή του σήματος από το όπλο του δολοφόνου των γονιών του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο επετειακό τεύχος Detective Comics #1000. Στην ιστορία αυτή που έχει τίτλο “Κατασκευάστηκε για χρήση”, ο Σκοτεινός Ιππότης εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του το όπλο, με το οποίο ο ληστής Τζο Τσιλ σκότωσε το ζεύγος Wayne σε ένα από τα σκοτεινά σοκάκια του Gotham.

Στο πλευρό του Pattinson θα εμφανιστούν επίσης οι Colin Farrell ως Oswald Cobblepot/Penguin, Zoe Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano ως Edward Nashton/The Riddler, Jeffrey Wright ως Επίτροπος Jim Gordon, John Turturro ως Carmine Falcone και Andy Serkis ως Alfred Pennyworth. Σε άγνωστους, μέχρι στιγμής, ρόλους θα βρεθούν οι Jayme Lawson και Peter Sarsgaard. Συν-σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Mattson Tomlin και παραγωγός ο Dylan Clark.

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Batman είναι αρκετά ενθαρρυντικές. Επίσης, εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η Zoe Kravitz έχει κάνει ένα κούρεμα που είναι λες και βλέπουμε τη Selina Kyle/ Catwoman ζωντανή.

Οπότε, περιμένουμε ωραία πράγματα από τη νέα ταινία και υποτιθέμενη τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη!

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2021!

Δες το βίντεο με την αποκάλυψη του Robert Pattinson στη στολή του Ανθρώπου Νυχτερίδα.


Δες ακόμα: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δημοσίευσε το πρώτο teaser της ταινίας «Batman»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;