Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Μέχρι πότε θα ισχύουν οι εκπτώσεις;
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις 2020;

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2020 έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Οπότε, έχεις τώρα την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να πάρεις ότι χρειάζεσαι για το σπίτι. Μία συχνή ερώτηση, όμως, είναι μέχρι πότε θα διαρκέσουν αυτές οι εκπτώσεις;

Σου έχω πολύ καλά νέα, καθώς οι χειμερινές εκπτώσεις 2020 θα διαρκέσουν έως και το τελευταίο Σάββατο του μήνα. Δηλαδή μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου.

Οι έμποροι σε μία τελευταία προσπάθεια τους να τονώσουν την αγορά και να βελτιώσουν το τζίρο των καταστημάτων τους, καλούν τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις μεγάλες μειώσεις που βλέπουμε στις τιμές των διαφόρων ειδών. Κι αυτό γιατί το αγοραστικό κοινό δε φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ζεστό για αγορές αυτή την περίοδο. Ίσως φταίνε και τα έξοδα που έγιναν κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Από την άλλη πλευρά, οι οργανώσεις των καταναλωτών προτρέπουν όλους να προχωρούν σε αγορές εφόσον πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τελικής τιμής. Κάτι που πρέπει να γίνεται κάθε περίοδο εκπτώσεων.

Οι οργανώσει προστασίας των καταναλωτών επισημαίνουν ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την υποχρεωτική αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Οπότε, πρέπει να έχεις το νου σου σε αυτά τα βασικά σημεία όταν αγοράζεις τη περίοδο των εκπτώσεων. Επίσης, όλος ο Φεβρουάριος θα έχει εκπτώσεις, οπότε, θα έχεις τον χρόνο για να ψωνίσεις, αλλά και να κάνεις την έρευνα αυτή που απαιτείται!

Δες ακόμα: Χειμερινές εκπτώσεις 2020: 15 δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;