Όσκαρ 2020: Οι προβλέψεις μας στις τεχνικές κατηγορίες (Μέρος 1ο)
Δες αναλυτικά τις προβλέψεις μας για τις τεχνικές κατηγορίες για τα Όσκαρ 2020.

Σε λίγες ώρες το Λος Άντζελες θα φορέσει τα γιορτινά του και θα λάμψει από τα φώτα και τους σταρ του Hollywood για την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2020. Η μεγάλη βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theater και σε μία χρονιά που (σχεδόν) όλα είναι πιθανά έχουμε έναν ακόμα λόγο για να παρακολουθήσουμε την τελετή απονομής.

Εμείς, είπαμε να κάνουμε τις προβλέψεις μας σε όλες τις κατηγορίες και να σε βοηθήσουμε να κερδίσεις τα στοιχήματα που έχεις βάλει με τους φίλους σου για τη σημερινή τελετή των Όσκαρ 2020. Θα το χωρίσουμε σε δύο μέρη. Στο πρώτο θα μιλήσουμε για τις τεχνικές κατηγορίες, ενώ, στο δεύτερο θα κάνουμε τις προβλέψεις μας στις έξι μεγάλες κατηγορίες!

Τα δύο μεγάλα φαβορί για τα φετινά Όσκαρ είναι οι ταινίες “Parasite” και “1917”. Και… πιστεύουμε ότι και οι δύο θα έχουν μία μεγάλα βραδιά!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις μας;

Οπτικά Εφέ

Avengers: Endgame
The Irishman
The Lion King
1917
Star Wars: The Rise of Skywalker

Στην κατηγορία αυτή, συνήθως, κερδίζει η ταινία που έχει υποψηφιότητα και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Αν δεν υπάρχει τέτοια ταινία, τότε, πάει στην πιο καλλιτεχνική επιλογή και όχι σε κάποιο μεγάλο blockbuster. Και φέτος, το 1917 φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί.

Μία έκπληξη θα ήταν να το πάρει το The Irishman, αλλά πιστεύουμε η ταινία του Martin Scorsese θα φύγει με άδεια χέρια.

Μοντάζ

Ford v Ferrari
The Irishman
Jojo Rabbit
Joker
Parasite

Από πολλούς το Ford v Ferrari θεωρείται το μεγάλο φαβορί για αυτό το Όσκαρ. Και όχι άδικα, αφού, η σκηνή του αγώνα είναι ένα τεχνικό αριστούργημα μοντάζ. Ωστόσο, το Parasite έχει μεγάλο ρεύμα και είναι από κοντά. Αν το πάρει το Parasite εδώ, ετοιμαστείτε να σαρώσει η ταινία του Bong Joon-ho

Εμείς πιστεύουμε ότι το Ford v Ferrari θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Κοστούμια

The Irishman
Jojo Rabbit
Joker
Little Women
Once Upon a Time in Hollywood

Μέχρι πρότινος το μεγάλο φαβορί ήταν το Once Upon a Time in Hollywood. Ωστόσο, μετά τα βραβεία των σωματείων το Little Women φαίνεται να είναι αυτό που θα κερδίσει το εν λόγω βραβείο. Στην κατηγορία αυτή ιστορικά οι ταινίες εποχής έχουν ένα πλεονέκτημα.

Οπότε, η ψήφος μας πάει στο Little Women. Η έκπληξη θα μπορούσε να έρθει από το Jojo Rabbit και θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα για μία πολύ λεπτή δουλειά χρωμάτων και υφασμάτων!

Μακιγιάζ και Κομμώσεις

Bombshell
Joker
Judy
Maleficent: Mistress of Evil
1917

Από όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ μέχρι και τώρα, ένα είναι το μεγάλο φαβορί, το Bombshell. Και όχι άδικα. Ο μάγος του μακιγιάζ, Kazu Hiro, έχει καταφέρει να μετατρέψει τρεις ηθοποιούς στους αντίστοιχους πραγματικούς ανθρώπους που υποδύονται. Ειδικά, η Charlize Theron είναι ΙΔΙΑ η Megyn Kelly. Σε αυτή την κατηγορία, δε θέλουμε καμία έκπληξη!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;