Όσκαρ 2020: Οι 5 σταρ που θα ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν
Αυτοί είναι οι σταρ που θα ανέβουν στη σκηνή των Όσκαρ 2020 για να ερμηνεύσουν τα υποψήφια τραγούδια τους!

Τα Όσκαρ 2020 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9/2 (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδος) και το σόου αναμένεται να είναι αρκετά φαντασμαγορική. Κάθε χρόνο η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου γιορτάζει τις ταινίες που άφησαν το στίγμα τους και τις τιμά με έναν μοναδικό τρόπο. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, έχουμε και αρκετούς ερμηνευτές που θα ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν τα τραγούδια τους.

Δεν πρόκειται, όμως, για οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά τα τραγούδια που είναι υποψήφια στην κατηγορία για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι. Κάθε χρόνο και οι πέντε υποψήφιοι εμφανίζονται στη σκηνή των Όσκαρ και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αφού έχουν εμφανιστεί και οι πέντε υποψήφιοι επί σκηνής, τότε, δίνεται και το αντίστοιχο βραβείο.

Φέτος, η πεντάδα του Καλύτερου Τραγουδιού έχει μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Elton Jonh, αλλά και ανθρώπους που έχουν εμφανιστεί και πάλι στα Όσκαρ, Idina Menzel. Και ελπίζουμε ότι και φέτος θα δώσουν μία δυναμική στο σόου των βραβείων!

Αυτοί οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη σκηνή των Όσκαρ θα είναι οι εξής:

1. Cynthia Erivo

Η Erivo είναι υποψήφια τόσο για το τραγούδι “Stand Up”, όσο και για την ερμηνεία της στην ταινία Harriet, όπου εξιστορείται η ζωή της Harriet Taubam. Ενός συμβόλου κατά της σκλαβιάς και της δουλείας.

2. Idina Menzel

Η γνωστή ηθοποιός θα βρεθεί και πάλι στα Όσκαρ τραγουδώντας το “Into The Unknown” από το Frozen II. Περιμένουμε να μας καταπλήξει με τη φωνή της!

3. Elton John

Το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία αυτή είναι ο θρύλος της μουσικής βιομηχανίας Elton John. Ο γνωστός μουσικός έγραψε και ερμήνευσε ένα πρωτότυπο τραγούδι για την ταινία “Rocketman”, που βασίστηκε στη ζωή και την καριέρα του.

4. Randy Newman

Ο πολυβραβευμένος συνθέτης και τραγουδιστής βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στα Όσκαρ. Αυτή τη φορά έχει δύο υποψηφιότητες, τόσο στο Score για την ταινία “Marriage Story”, όσο και στην κατηγορία Καλύτερο Τραγούδι για το “Toy Story 4”.

5. Chrissy Metz

Η Chrissy Metz έχει καταφέρει να γίνει σταρ μέσα από την επιτυχημένη σειρά “This Is Us” και τώρα θα ανέβει στη σκηνή των Όσκαρ 2020 για να μαγέψει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες. Η ταινία Breakthrough είναι υποψήφια μόνο για το τραγούδι “I’m Standing With You” δια χειρός Diane Warren που έχει φτιάξει τη δική της σχολή στην κατηγορία αυτή. Έχει, ήδη, 11 υποψηφιότητες.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη σκηνή των Όσκαρ 2020 θα έχουμε και δύο ερμηνεύτριες- έκπληξη. Αυτές θα είναι η Billie Eilish και η Janelle Monae.

Δες ακόμα: Όσκαρ 2020: 6 ταινίες που δεν κέρδισαν υποψηφιότητες αλλά αξίζει να τις δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;