Facebook: Ξεχάστε την εφαρμογή όπως την ξέρατε!
Η γνωστή εφαρμογή Facebook ετοιμάζεται να φέρει μεγάλες αλλαγές. Δείτε αναλυτικά!

Η γνωστή εφαρμογή Facebook ετοιμάζει τεράστιες αλλαγές. Οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ολικό redesign αλλάζοντας εντελώς τη μορφή της γνωστής σε όλους μας πλατφόρμας.

Το Facebook που συμπλήρωσε τα 16 χρόνια λειτουργίας τους και η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε “αλλαγές στο περιεχόμενο του κοινωνικού δικτύου ώστε οι χρήστες να εκφράζονται πιο ελεύθερα”. Μάλιστα, αναμένεται να δούμε αλλαγές και στο μπλε χρώμα που έχει χαρακτηρίσει τη γνωστή εφαρμογή.

Το περασμένο Σάββατο, ο Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής:

“Αυτή θα είναι η αλλαγή που θα κάνουμε και πιστεύω ότι θα εκνευρίσει πολλούς ανθρώπους. Αλλά, ειλικρινά, η παλιά προσέγγιση εκνεύριζει πολλούς επίσης. Οπότε ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Προσπαθούσαμε για πολύ καιρό να αποφύγουμε να κάνουμε οτιδήποτε που θα θεωρείτο “υπερβολικά προσβλητικό”.”

Η εταιρεία επέλεξε ορισμένους χρήστες στους οποίους έδωσε την ευκαιρία να δουν τη νέα εμφάνιση από τώρα, πριν εφαρμοστεί σε ολόκληρο το δίκτυο της πλατφόρμας. Η επιλογή χρηστών αρχίζει και διευρύνεται σταδιακά σε όλο και μεγαλύτερο εύρος. Μέχρι στιγμής, υπάρχει η δυνατότητα στον χρήστη να δοκιμάσει τη νέα μορφή ή να γυρίσει στην παλιά όποτε αυτός το επιθυμεί.

Μπορείς να δεις μερικές από τις αλλαγές που έχει το Facebook παρακάτω:

1. Μία από τις νέες λειτουργίες είναι το dark mode το οποίο το έχουμε γνωρίσει μέσα από το Twitter, το Instagram, αλλά και το Messenger. Μέχρι τώρα, η δυνατότητα του mode αυτού υπήρχε μόνο στο app του facebook για κινητά τηλέφωνα. Η προαναγγελία μας ενημερώνει για “πιο καθαρή εμφάνιση”, με μεγαλύτερες γραμματοσειρές και λειτουργία εμφάνισης φωτογραφιών και βίντεο σε πλήρη οθόνη.

2. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται επίσης στα Groups που εμφανίζονται σε κεντρικό σημείο ψηλά στην πλοήγηση, ενώ ψηλά βλέπουμε και το Chat for Gaming Groups.

3. Το νέο interface θυμίζει πάντως αρκετά το Twitter με πιο απλό και λιτό σχεδιασμό. Μάλιστα, βλέπουμε απλά χρώματα και πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Η Beta έκδοση της σελίδας θα συνεχιστεί για το επόμενο διάστημα και μέχρι τα τέλη Μαρτίου όταν και θα υιοθετηθεί καθολικά η νέα έκδοση όπου και θα μπορούμε να δούμε όλα τα features.

4. Αλλαγές, όμως, θα έρθουν και στο messenger που θα δίνεται πλέον και η δυνατότητα “Watch Together” για βίντεο, η οποία υπάρχει σε άλλα apps.

Μαζί με τις ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο περιεχόμενο ο Zukerberg δήλωσε και τα εξής:

“Όλο και συχνότερα καλούμαστε να λογοκρίνουμε πολλά διαφορετικά είδη περιεχομένου, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά άβολα.”

Ενώ, αναγνώριζε και την ευθύνη που έχει η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να αποκλείει από αυτή κάθε περιεχόμενο σχετικό με τρομοκρατία, εκμετάλλευση παιδιών και υποκίνηση σε βία.

Φτάνει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η νέα μορφή του Facebook σε ευρεία κλίμακα και πώς θα το υποδεχτούν οι χρήστες της γνωστής εφαρμογής!

Δες ακόμα: WhatsApp: Τέλος η εφαρμογή από 1η Φεβρουαρίου – Ποιες συσκευές δε θα την υποστηρίζουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;