Κορωναϊός: Έτσι ζουν οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης Wuhan
Οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης, από όπου ξεκίνησε το ξέσπασμα του νέου κορωναϊού, μιλούν για το πόσο δύσκολο είναι να μένεις αυτή τη στιγμή στη Wuhan

Πριν μέρες, οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης Wuhan (Γουχάν), από όπου και ξεκίνησε το ξέσπασμα του νέου κορωναϊού, άναψαν τα φώτα στα διαμερίσματά τους και ξεκίνησαν να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Κίνας. «Μείνε δυνατή Γουχάν, θα τα καταφέρουμε», στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι η Γουχάν έχει μπει σε καραντίνα, η κυκλοφορία είναι απαγορευμένη στην πόλη, ενώ, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, από τα 11 εκατομμύρια κατοίκων της, τα 5 έχουν εγκαταλείψει την πόλη.

Ως μέσο πρόληψης, όσοι παραμένουν στην πόλη, μένουν σπίτια τους.

Κορωναϊός: Το νοσοκομείο στη Γουχάν που φτιάχτηκε μέσα σε 10 μέρες (Vid)

Στο παρακάτω βίντεο των NYT, λοιπόν, ακούμε διάφορους κατοίκους της πόλης Γουχάν, η οποία θεωρείται και το επίκεντρο για το ξέσπασμα του κορωναϊου, να μιλούν για το πώς έχει επηρεαστεί η ζωή τους τις τελευταίες εβδομάδες, κάνοντας λόγο για δραματική αύξηση των τιμών από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στην πόλη.

«Η κατάσταση στη Γούχαν είναι απαίσια». «Δεν μπορώ να δω τους φίλους και τους παππούδες μου από κοντά». «Η τιμή του φαγητού και ειδικά των λαχανικών έχει αυξηθεί δραματικά από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στην πόλη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμα:

Κορωναϊός: Παγκόσμιος χάρτης ανίχνευσης του ιού δείχνει τα κρούσματα σε LIVE χρόνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;