Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι μας δίνει ελπίδες για reunion στα "Φιλαράκια" και το Twitter παραληρεί

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάθιου Πέρι, τηλεοπτικός “Τσάντλερ” της επικής σίτκομ σειράς των ’90s, “Φιλαράκια”, έκανε χθες ένα αρκετά υπαινικτικό post στο Twitter, το οποίο προκάλεσε πανικό, δεδομένου ότι οι φανς της σειράς “ψοφάνε” για πιθανό reunion, όπως όλοι μας άλλωστε!

«Έρχονται μεγάλα νέα», ήταν η αινιγματική φράση που έγραψε ο «Τσάντλερ Μπινγκ» στο Twitter και η αγωνία των θαυμαστών χτύπησε κόκκινο, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Το tweet του γνωστού ηθοποιού, διαδέχθηκαν δεκάδες σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς:

Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο και 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, είχε γίνει γνωστό ότι τα «Φιλαράκια» ετοιμάζονται να επιστρέψουν για ένα special επεισόδιο στο HBO Max, προκαλώντας ντελίριο στους φανς της σειράς ανά τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, στις αρχές του έτους, ο υπεύθυνος δημιουργικού του καναλιού ΗΒΟ Max, Κέβιν Ράιλι, είχε δηλώσει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον απ’ όλους», ώστε να επανενωθούν «Τα Φιλαράκια», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, εξανεμίζονται.

Όπως είχε πει ο ίδιος: «Υπάρχει ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους, όμως δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά και να πατήσουμε το κουμπί ώστε να ξεκινήσει». «Σήμερα, δυστυχώς, είμαστε στο ίσως».

Μωρέ… λες να δούμε reunion τελικά;

Δείτε ακόμα:

Η “Μόνικα” ποστάρει φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο στα “Φιλαράκια” και μάς γυρνάει 16 χρόνια πίσω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
31'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
31'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
0'
48 - 46
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;