Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA
Γιατί καθυστερεί τόσο η επιστροφή του νέου MEGA

Παρότι είχε διαρρεύσει πως η πολυαναμενόμενη επιστροφή του νέου MEGA θα γινόταν στις 2 ή 3 Φεβρουαρίου, μετά την οριστικοποίηση της απόφασης να εκπέμψει κανονικά το κανάλι από την Digea, η πρεμιέρα του καναλιού καθυστέρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός του MEGA έχει αποκτήσει σύγχρονα τεχνικά μέσα, διαθέτοντας τεράστιες δυνατότητες στις εκπομπές τους, τα οποία, όμως, χρειάζονται αρκετή εκπαίδευση και πολλές πρόβες, προκειμένου, όταν το MEGA εκπέμψει στις οθόνες, να εκμεταλλευθούν όλες τις δυνατότητές τους.

Χωρίς να έχουν μεσολαβήσει δηλώσεις ή κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του MEGA, το τεχνικό επιτελείο, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Πέτρος Μπούτος, φαίνεται να θέλουν και η παραμικρή λεπτομέρεια να έχει διευθετηθεί όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real”, η πρεμιέρα του νέου MEGA θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 10 και 17 Φεβρουαρίου 2020, παρότι το πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο και οι παρουσιαστές με τους συντελεστές των φορμάτ βρίσκονται συνεχώς σε «δοκιμαστικά».

Όσον αφορά το πρόγραμμα του νέου MEGA, αυτό έχει γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό:

Τις καθημερινές στο πρωινό, από τις 07:00 ως τις 11:00 θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Νίκος Φιλιππίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Θα ακολουθεί ειδησεογραφική εκπομπή με τον Θανάση Φουσκίδη, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη Δάφνη Καραβοκύρη και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει με το μαγκαζίνο του, στις 17:00 ή στις 17:30, μαζί με τον Παναγιώτη Τζένο και σχολιαστές την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Θανάση Μαυρίδη. Στις 20:00 θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Από εκεί και πέρα, τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχει πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός. Θα υπάρχουν και αθλητικές εκπομπές, με τους Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Αντώνη Κατσαρό, και την Κυριακή το βράδυ με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Δείτε ακόμα:

Σάββας Πούμπουρας: Σε ποιες επώνυμες δεν μπορούσε να κάνει φάρσα και γιατί (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;