Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga (Photo)
Η Lady Gaga κάνει την πρώτη δημοσίευση με τον νέο της σύντροφο

Μετά τον χωρισμό της από τον Christian Carino, η πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια Lady Gaga φαίνεται να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, πράγμα που επιβεβαιώνει κι η ίδια με τη νέα ανάρτηση που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια και icon, λίγο μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε στο pre-Super Bowl πάρτι στο Μαϊάμι με τον νέο της σύντροφο, δημοσίευσε και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πιστοποιώντας επίσημα τη σχέση τους.

Ο νέος σύντροφος της Lady Gaga είναι ο Michael Polansky, επενδυτής, επιχειρηματίας και CEO στην εταιρεία του ιδρυτή του Napster.

«Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Lady Gaga, δημοσιεύοντας μια τρυφερή στιγμή με τον Michael Polansky σε γιότ.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Να σημειώσουμε ότι η Lady Gaga ήταν αρραβωνιασμένη με τον μάνατζερ καλλιτεχνών, Christian Carino, με τον οποίο χώρισαν στις αρχές του 2019. Αργότερα, η καλλιτέχνιδα είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον Νταν Χόρτον μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα την ήθελαν να τα ξαναβρίσκει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, εκείνη φαίνεται να αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην ερωτική της ζωή στο πλευρό του Michael Polansky.

Δείτε ακόμα:

Super Bowl 2020: Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Shakira και της Jennifer Lopez

Η Selena Gomez βγάζει το δικό της make up line κι έχουμε ενθουσιαστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;