6 καταστάσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου!
Αυτές οι καταστάσεις είτε θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι η σχέση σου μπορεί να διαρκέσει για πάντα, είτε θα σου αποδείξουν το αντίθετο!

Μία σχέση περνάει πάντα από συγκεκριμένες φάσεις και έχουμε μιλήσει αρκετά για αυτές. Μέσα σε αυτές τις φάσεις, όμως, αλλάζεις εσύ ο ίδιος. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα και τα συναισθήματά σου για τον σύντροφό σου αλλάζουν.

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι καταστάσεις που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου;

1. Ο ενθουσιασμός

Ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού είναι αυτός που σε κάνει να θέλεις να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Να τον γνωρίσεις καλύτερα. Να αφήσεις όλα τα άλλα στην άκρη και να επικεντρωθείς στη σχέση σου και μόνο στη σχέση σου.

2. Τα πρώτα σημάδια της ζήλιας

Εκεί που καταλαβαίνεις ότι την έχεις “πατήσει” με τον άλλο είναι όταν εμφανίζονται αυτά τα πρώτα σημάδια της ζήλιας. Ζηλεύεις με όποιον και να μιλάει και… πρέπει να το ελέγξεις γιατί άμα φύγει από τον έλεγχο θα χάσεις τελείως το παιχνίδι.

3. Η καθημερινότητα

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα θα μπει αναπόφευκτα μέσα στη σχέση σου. Τότε είναι που θα καταλάβεις αν αυτή η σχέση μπορεί να έχει μέλλον ή όχι. Θα χαλαρώσεις και θα συνειδητοποιήσεις αν σε γεμίζει ή όχι. Γενικά, η φάση αυτή είναι που είτε θα σε κάνει να προχωρήσεις παρακάτω, είτε θα κάνει ακόμη πιο δυνατή τη σχέση σου.

4. Η πρώτη φορά στο κρεβάτι

Είναι πάντα κρίσιμη. Είναι σίγουρο πως όταν περάσει ο καιρός και η σχέση σας γίνει πιο δυνατή το σεξ θα είναι ακόμη καλύτερο, όμως, η πρώτη φορά λέει πολλά. Αν δεν έχετε χημεία θα φανεί από την πρώτη αυτή φορά. Αν κάτι σε χαλάει στο σεξ, τότε, ή θα προσπαθήσεις να το διορθώσεις ή θα πεις ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!

5. Το πρώτο ραντεβού

Πέρα από την αμηχανία, το τρακ, την γνωριμία, το πρώτο ραντεβού πρέπει να σε γεμίζει. Να σε κάνει να θέλεις να ανακαλύψεις κι άλλο τον άνθρωπο αυτόν που έχεις μπροστά σου. Αν σε αφήσει με μία αίσθηση “πάλι καλά που πέρασε”, μάλλον θα πρέπει να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!

6. Ο πρώτος τσακωμός

Ένας τσακωμός θα έρθει αργά ή γρήγορα σε μία σχέση. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείτε και οι δύο μετά. Πώς θα λυθεί αυτή η παρεξήγηση και τι συνέπειες θα έχει μακροπρόθεσμα στη σχέση σου.

Δες ακόμα: 4 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον έχεις βρει το άλλο σου μισό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;