Τα τελευταία χρόνια η αγορά, καθώς και τα μενού των εστιατορίων έχουν κατακλυστεί με προϊόντα χωρίς γλουτένη- τα λεγόμενα gluten free. Η δημιουργία αυτών των προϊόντων βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια συγκριτικά με παλιότερα χρόνια.
Τι ακριβώς όμως είναι η γλουτένη και γιατί κάποιοι ανθρώπινοι οργανισμοί δεν την αντέχουν καθόλου; Επίσης, δεδομένου ότι η γλουτένη βρίσκεται σε προϊόντα όπως το αλεύρι, γιατί το πρόβλημα μοιάζει να είναι σχετικά πρόσφατο;
Αυτά τα ερωτήματα και μερικά ακόμη θα προσπαθήσει να απαντήσει ο William D. Chey στο παρακάτω βίντεο.
Δείτε το βίντεο παρακάτω:
Δείτε επίσης: Γιατί ο Πύργος της Πίζας γέρνει αλλά δεν πέφτει;
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
08-01-2024
Μαρούσι
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Νέα Ιωνία Αττικής