Γλουτένη: Τι είναι και γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι δυσανεκτικοί σε αυτήν;
Γιατί η γλουτένη είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για κάποιους;

Τα τελευταία χρόνια η αγορά, καθώς και τα μενού των εστιατορίων έχουν κατακλυστεί με προϊόντα χωρίς γλουτένη- τα λεγόμενα gluten free. Η δημιουργία αυτών των προϊόντων βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια συγκριτικά με παλιότερα χρόνια.

Τι ακριβώς όμως είναι η γλουτένη και γιατί κάποιοι ανθρώπινοι οργανισμοί δεν την αντέχουν καθόλου; Επίσης, δεδομένου ότι η γλουτένη βρίσκεται σε προϊόντα όπως το αλεύρι, γιατί το πρόβλημα μοιάζει να είναι σχετικά πρόσφατο;

Αυτά τα ερωτήματα και μερικά ακόμη θα προσπαθήσει να απαντήσει ο William D. Chey στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε επίσης: Γιατί ο Πύργος της Πίζας γέρνει αλλά δεν πέφτει; 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;