Tinder: Η γνωστή εφαρμογή ετοιμάζεται να προσθέσει
Η νέα λειτουργία του Tinder που ονομάζεται "Panic Button", θα σε σώσει από ένα επικίνδυνο ραντεβού!

Το Tinder είναι μία από τις πιο δημοφιλείς dating apps και σχεδιάζει μία αλλαγή που έχει στόχο να προστατεύσει τους χρήστες του. Η γνωστή εφαρμογή ετοιμάζεται να προσθέσει κουμπί πανικού (“Panic Button”) σε περίπτωση που ένα ραντεβού αποδειχθεί επικίνδυνο.

Η νέα προσθήκη θα δοκιμαστεί αρχικά στις ΗΠΑ, κάπου στα τέλη Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η Wall Street Journal και θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη νιώσει κίνδυνο να ενεργοποιεί το “Κουμπί πανικού”. Ωστόσο, τις περιπτώσεις συναγερμού θα τις διαχειρίζεται μια θυγατρική εταιρία της Tinder, η “Noonlight”.

Η εταιρεία αυτή, μόλις, λαμβάνει το σήμα κινδύνου, θα στέλνει μήνυμα και θα τηλεφωνεί κατευθείαν στον χρήστη. Με τον τρόπο αυτό θα αξιολογεί την κατάσταση και θα δει τι είδους βοήθεια χρειάζεται. Σε περίπτωση που κριθεί ότι κινδυνεύει, αμέσως θα ειδοποιείται η αστυνομία, η οποία με τη σειρά της θα λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει το άτομο και να το προστατεύσει.

Η Tinder και η Noonlight δεσμεύτηκαν πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα των χρηστών στα οποία θα αποκτούν πρόσβαση για διαφημιστικούς σκοπούς. Όπως τόνισαν οι δύο εταιρείας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των χρηστών τους.

Όσον αφορά την κατά λάθος ενεργοποίηση του “Panic Button” θα μπορεί να απενεργοποιηθεί με τη χρήση ενός κωδικού. Η διευθύνων σύμβουλος της Match, Mandy Ginsberg, τόνισε τα εξής:

“Εάν κάποιος ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού κατά λάθος και δεν το αντιληφθεί, το χειρότερο σενάριο που μπορεί να συμβεί είναι κάποιος να χτυπήσει την πόρτα του.”

Δες ακόμα: Αυτές είναι οι πιο επικερδείς εφαρμογές της δεκαετίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;