Πρώτο ραντεβού: 8 tips που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να υπάρχει και δεύτερο
Αν θέλεις το πρώτο ραντεβού να γίνει και δεύτερο και τρίτο, τότε ακολούθησε τα tips αυτά!

Το πρώτο ραντεβού είναι κάτι που σε αγχώνει. Ειδικά, αν το άτομο με το οποίο θα βγεις σε ενδιαφέρει πολύ και θέλεις να συνεχίσεις να βγαίνεις μαζί του.

Γι αυτό εμείς σου έχουμε μερικά tips για να καταφέρεις να κερδίσεις και ένα δεύτερο ραντεβού μετά από αυτό το πρώτο! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα tips;

1. Κράτα τα χέρια σου μακριά

Μην αρχίσεις τις υπερβολές με χέρια γύρω από τη μέση. Με αγκαλιές περίεργες. Πρέπει πρώτα να αφήσεις το περιθώριο να γνωριστείτε, να μάθετε ο ένας τον άλλο και να μη φανείς ότι είσαι απελπισμένος για σχέση.

2. ΜΙΛΑ

Με κεφαλαία αυτό. Μίλα, προσπάθησε να κρατήσεις το ενδιαφέρον στη συζήτηση. Να μάθεις πράγματα για αυτή, να τη γνωρίσεις καλύτερα και να σε γνωρίσει καλύτερα. Αν το παίζεις ο ήσυχος άνθρωπος, να ξέρεις ότι δεν έχεις πολλές ελπίδες για ένα δεύτερο ραντεβού.

3. Κέρασε την

Μην είσαι από αυτούς τους τσίπηδες που δεν πληρώνουν τίποτα. Στο πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό να κάνεις την κίνηση αυτή. Όσο και προχωρημένη να είναι η κοπέλα στις πεποιθήσεις της.

4. Μην μιλάς συνέχεια για σένα

Ναι, θέλει να σε γνωρίσει, αλλά η κουβέντα πρέπει να περιλαμβάνει και τους δύο. Αν είναι μονόλογος, καλύτερα να πήγαινε στο θέατρο!

5. Πρόσεξε το πόσο θα πιεις

Ειδικά, στο πρώτο ραντεβού δεν πρέπει να σε δει μεθυσμένο. Πρόσεξε το πόσο θα πιεις και μην προσπαθείς να πιεις για να χαλαρώσεις. Είναι, βλέπεις, παγίδα!

6. Μην βρίζεις

Προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται της βρισιές. Προσπάθησε να δείξεις έναν πιο προσεγμένο εαυτό σου. Δεν είναι ανάγκη να της μιλάς όπως θα μίλαγες στους φίλους σου.

7. Να είσαι ευγενικός

Είναι πολύ σημαντικό να της δείξεις ότι είσαι ένας σωστός gentleman. Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να λένε ότι δεν τα θέλουν αυτά, αλλά τους κάνει πολύ καλή εντύπωση!

8. Προσπάθησε να δείξεις το χιούμορ σου

Και απέφυγε τα αστεία που μπορεί να προσβάλουν τον άλλο. Το χιούμορ είναι το όπλο για να κερδίσεις πολλά. Οπότε, προσπάθησε να της δείξεις ότι έχεις!

Δες ακόμα: 4 επιστημονικά αποδεδειγμένα tips για να κάνεις το πρώτο ραντεβού τέλειο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;