4 βραδινές συνήθειες που θα βελτιώσουν τον ύπνο σου!
Αν υιοθετήσεις αυτές τις βραδινές συνήθειες, τότε σίγουρα θα βελτιωθεί ο ύπνος σου!

Ο βραδινός ύπνος είναι πολύ σημαντικός αφού ουσιαστικά σε προετοιμάζει για μία νέα και δυναμική ημέρα. Αν λοιπόν τώρα τελευταία δε μπορείς να κοιμηθείς και πολύ καλά το βράδυ, τότε εμείς σου έχουμε κάποιες συνήθειες που σίγουρα θα κάνουν τον βραδινό σου ύπνο πολύ καλύτερο!

Ας τις δούμε λοιπόν…

1.Πιες ένα τσάι

Και όχι όποιο κι όποιο, αλλά ένα χαμομηλάκι. Αυτό θα σε ηρεμήσει και με το που τελειώσεις θα είσαι έτοιμος για το κρεβάτι.

2.Λίγη γυμναστική

Λίγη γυμναστική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον όσον αφορά τον ύπνο. Πριν πας για ύπνο λοιπόν δοκίμασε να περπατήσεις τον κύκλο του τετραγώνου ή να κάνεις κάποιες απλές ασκήσεις στο σαλόνι σου. Μετά από αυτό θα θέλεις σίγουρα ξεκούραση και έτσι θα κοιμηθείς σίγουρα καλύτερα και ευκολότερα.

3. Αποσυνδέσου

Προσπάθησε να αποσυνδεθείς από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα e mail και τα social media. Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, διάβασε ένα βιβλίο, γράψε τις σκέψεις σου σε ένα τετράδιο και σίγουρα θα νιώσεις έτοιμος για έναν βαθύ ύπνο.

4.Πεινάς;

Φάει μία μπανάνα αντί για κάτι ανθυγιεινό. Έρευνες έχουν δείξει ότι αν τρως μία μπανάνα πριν κοιμηθείς, τότε σου παίρνει λιγότερο χρόνο να κοιμηθείς. Μία μπανάνα την ημέρα (ή στην προκειμένη περίπτωση τη νύχτα), κάνει το γιατρό πέρα.

Δείτε επίσης: Γιατί βλέπουμε όνειρα στον ύπνο μας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;