Αν είσαι λίγο Κατακουζήνα με την καθαριότητα, καλύτερα να μη δεις αυτές τις φωτογραφίες!
Σε πιάνει μια αηδία.

Μιλάμε με αλήθειες εδώ: Κατακουζήνες δεν είμαστε, αλλά δεν υποφέρουμε και πολύ να ζέχνει η σακούλα των σκουπιδιών στην κουζίνα, να βγαίνουν τέρατα σκόνης κάτω απ’το κρεβάτι (ξέρεις ποια λέω, ναι, αυτά που είναι σαν μάζες γκρίζου μαλλιού) ή να ακουμπάει ταβάνι η στοίβα με τα πιάτα στον νεροχύτη.

Από την άλλη, βέβαια, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι με τις δουλειές του σπιτιού βγάζουμε και λίγο σπυριά. Ε, δεν είναι κι η καλύτερή μας να βάζουμε σίδερο ή να τραβάμε τις τρίχες από το σιφόνι της τουαλέτας, τι να κάνουμε τώρα.

Δε θα ξεχάσω ποτέ τότε που μια καθηγήτρια Γαλλικών μου εκμυστηρέυτηηκε ότι το να σιδερώνει της προκαλεί κατάθλιψη. Μέχρι σήμερα με στοιχειώνει αυτή η αποκάλυψη. Τέλος πάντων.

Μας αρέσει δε μας αρέσει, οι δουλειές του σπιτιού είναι μονόδρομος και όχι τόσο ζήτημα επιλογής, εκτός κι αν δεν έχεις θέμα να συγκατοικείς με τερέζες. Γιατί εμείς έχουμε θέμα και μάλιστα μεγάλο με την πάρτι τους.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε κάνουν να θες να πιάσεις σκούπα, απορρυπαντικά και ξεσκονόπανα και ν ‘αρχίσεις να κάνεις λαμπίκο το σπίτι. Γιατί εντάξει, και τα επίπεδα βρώμας έχουν κι αυτά τα όριά τους γενικά!

 

 

 

 

 

Δες ακόμα:

18 χτενίσματα των 80s που προσπαθούμε να ξεχάσουμε αλλά είναι κομματάκι δύσκολο

Φωτογραφίες που μας αγχώνουν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε

Άνθρωποι που (μάλλον) έχουν τρελά νεύρα με τους κομμωτές τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;