Yummy: Όταν ο Justin Bieber παρακάλεσε τους fans να τον φτάσουν στην κορυφή!
Το Yummy μάλλον δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Justin Bieber...

Αν είσαι φαν της ξένης pop μουσικής, τότε σίγουρα γνωρίζεις το νέο τραγούδι του Justin Bieber– Yummy. Το συγκεκριμένο τραγούδι μπήκε κατευθείαν στην τρίτη θέση των αμερικανικών charts, ενώ στην Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να φτάσει ως και την πέμπτη θέση! Όλα καλά ως εδώ, σωστά;

Η αλήθεια είναι πως όχι, καθώς αυτό δεν άρεσε στον Justin Bieber, ο οποίος είχε δημιουργήσει μία ολόκληρη καμπάνια η οποία στόχευε εξαρχής στην κορυφή. Επιπλέον, ο Justin Bieber είχε καιρό να κυκλοφορήσει κάποιο τραγούδι και ήθελε η επιστροφή του να ήταν θεαματική κάνοντας θραύση, όπως γίνεται κάθε φορά που βγάζει τραγούδι.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά και ο Justin Bieber προέβη σε κάποιες απελπιστικές πράξεις. Πιο συγκεκριμένα παρακάλεσε τους fans εκτός Αμερικής να μπουν (παρανόμως) με άλλο VPN προκειμένου να βοηθήσουν το τραγούδι, έφτιαξε memes, δημιούργησε challenge στο Tik Tok και δεν δίστασε να πει στους fans να αφήσουν το τραγούδι να παίζει… όσο αυτοί κοιμούνται!

Την εβδομάδα μάλιστα που κυκλοφόρησε το Yummy, ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme και άφησε να εννοηθεί ότι η σύζυγός του, Hailey, περιμένει το παιδί του.

Φυσικά, αυτό που αποτελεί μεγάλη έκπληξη είναι ότι το τραγούδι του δεν άγγιξε την κορυφή ούτε μετά την βοήθεια, άλλων διάσημων καλλιτεχνών όπως η Billie Eilish, που κάλεσε τους fans να δώσουν ένα boost στο τραγούδι του Justin. Το ίδιο μάλιστα έκαναν και οι BTS, το δημοφιλέστερο συγκρότημα κορεάτικης ποπ, με τους οποίους φημολογείται ότι θα υπάρξει σύντομα συνεργασία.

Βέβαια, μπορεί στο μέλλον να καταφέρει να φτάσει την κορυφή, αλλά ήδη απ’ ότι φαίνεται ο Justin Bieber έχει χάσει αρκετούς βαθμούς δημοτικότητας!

Δείτε επίσης: Η Billie Eilish θα τραγουδήσει ζωντανά στα GRAMMY!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;