Όσκαρ 2020: Οι προβλέψεις μας για τις φετινές υποψηφιότητες
Δες αναλυτικά τις προβλέψεις μας για τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020!

Αύριο, Δευτέρα 13/1, είναι η μέρα που θα μας λυθούν πολλές απορίες όσον αφορά τα Όσκαρ 2020. Τη Δευτέρα το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες και εμείς κάνουμε μία πρόβλεψη για το πώς θα διαμορφωθούν οι υποψηφιότητες αυτές.

Με βάση όλες τις υποψηφιότητες που έχουμε δει από τις Χρυσές Σφαίρες και τα διάφορα Σωματεία του Hollywood, η κούρσα φαίνεται να έχει πέντε σίγουρες ταινίες που θα διεκδικήσουν αρκετά βραβεία. Πρόκειται για το “1917”, “Once Upon a Time… In Hollywood”, “Parasite” και το “The Irishman”.

Ωστόσο, αρκετές είναι ακόμη οι ταινίες που θα συγκεντρώσουν πολλές υποψηφιότητες. Αλλά, μέχρι στιγμής αυτές είναι οι πέντε ταινίες που διεκδικούν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν αν δούμε εκπλήξεις στις αυριανές υποψηφιότητες!

Μπορείς να δεις live την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ 2020 εδώ!

Δες παρακάτω τις προβλέψεις μας για τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020!

Καλύτερη Ταινία

Θα πάρουμε ως δεδομένο ότι οι υποψήφιες ταινίες για αυτήν την κατηγορία θα είναι 10. Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι από 5 μέχρι και 10. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είναι γύρω στις 7 με 8.

The Irishman
Once Upon a Time… In Hollywood
1917
Parasite
Marriage Story
Joker
Jojo Rabbit
Little Women
Knives Out
Ford V Ferrari

Μία έκπληξη στην κατηγορία αυτή θα αποτελούσε το Uncut Gems, που θα θέλαμε να δούμε σίγουρα στην κατηγορία αυτή, ή το The Farewell. Επίσης, το Knives Out, λόγω και της μεγάλης απήχησης που είχε εισπρακτικά, μπορεί να μας εκπλήξει και να κερδίσει πολλές υποψηφιότητες!

Καλύτερη Σκηνοθεσία

Σε μία χρονιά που τα Όσκαρ θα μπορούσαν εύκολα να ξεγλιστρήσουν από τις αντιδράσεις του ότι δεν βάζουν γυναίκες σκηνοθέτες στις υποψηφιότητες, φαίνεται ότι η κατηγορία θα συνεχίσει να είναι ανδροκρατούμενη. Με (ίσως) μοναδική εξαίρεση την Greta Gerwig! Ωστόσο, ο Noah Baumbach με το Marriage Story θα είναι δυνατός αντίπαλος για την πέμπτη θέση, καθώς οι υπόλοιπες τέσσερις είναι (σχεδόν) σίγουρες! Σε αυτούς τους πρώτους τέσσερις θα κριθεί και η νίκη!

  1. Bong Joon-ho
  2. Sam Mendes
  3. Martin Scorsese
  4. Quentin Tarantino
  5. Greta Gerwig

Παρόλα αυτά, εμείς θα θέλαμε να δούμε τον Todd Phillips στην κατηγορία αυτή για το Joker!

Α’ Ανδρική Ερμηνεία

Μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες για να προβλέψει κανείς. Υπάρχουν δύο σίγουροι υποψήφιοι στο πρόσωπο του Adam Driver και του Joaquin Phoenix. Από κει και πέρα, όμως, όλα είναι ρευστά. Θα είναι ο Taron Egerton στην πεντάδα μετά τη νίκη του στις Χρυσές Σφαίρες; O Eddie Murphy θα κερδίσει μία θέση στο τραπέζι; Ποιος θα είναι αυτός που θα μείνει απέξω και θα θεωρηθεί μεγάλο snub; Ο Robert De Niro θα τιμηθεί από την Ακαδημία ή θα συνεχίσει να μένει εκτός βραβείων όπως και στα υπόλοιπα;

  1. Joaquin Phoenix – Joker
  2. Adam Driver – Marriage Story
  3. Leonardo DiCaprio – Once Upon a Time… In Hollywood
  4. Taron Egerton – Rocketman
  5. Antonio Banderas – Pain and Glory

Η μεγάλη έκπληξη θα είναι ο Adam Sandler για το Uncut Gems. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του αξίζει μία θέση στην πεντάδα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;