6 ξεχωριστές προτάσεις για να περάσεις ένα υπέροχο ΣουΚου
Εσύ έχεις σκεφτεί πώς θα περάσεις το Σαββατοκύριακο αυτό;

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και είναι η ευκαιρία σου να χαλαρώσεις και να γεμίσεις μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα. Οι γιορτές είχαν λίγο από όλα, οπότε, εσύ θέλεις, απλά, να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις κάποια πράγματα που δεν έκανες μέσα στις γιορτές.

Γι αυτό κι εμείς, σου έχουμε μερικές προτάσεις για να περάσεις ένα μοναδικό ΣουΚου. Από θεατρικές παραστάσεις, ταινίες που μπορείς να δεις στο σινεμά, σειρές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Ετοιμάσου, λοιπόν, για ένα μοναδικό ΣουΚου!

Ταινίες

Ευτυχία

Η ταινία του Άγγελου Φραντζή που βασίστηκε στην αντισυμβατική ζωή μίας από τις πιο άγνωστες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Η ταινία έχει γίνει το απόλυτο ελληνικό blockbuster και αξίζει τον χρόνο σου. Πέρα από την υπέροχη σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή, την υπέροχη εικόνα, στο κέντρο της ταινίας υπάρχουν δύο αλληλένδετες και μοναδικές ερμηνείες. Η Κάτια Γκουλιώνη θα σε μαγέψει ως η νεότερη Ευτυχία και η Καρυοφιλιά Καραμπέτη θα σε συγκλονίσει ως η μεγαλύτερη σε ηλικία Ευτυχία.

Πάρε χαρτομάντιλα μαζί σου!

Σκηνοθεσία:
Άγγελος Φραντζής
Πρωταγωνιστούν: Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ντίνα Μιχαηλίδου, Θάνο Τοκάκη

1917


Το αριστούργημα του Sam Mendes που κέρδισε και την Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Δραματική Ταινία, είναι μία ταινία για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα σε καθηλώσει. Η ταινία έχει γυριστεί με τέτοιο τρόπο που να κάνει τον θεατή να νομίζει ότι βλέπει ένα συνεχόμενο μονόπλανο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι βιώνεις την ιστορία και κάνει την εμπειρία ακόμη πιο μοναδική. Μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που ΠΡΕΠΕΙ να δεις στο σινεμά!

Σκηνοθεσία:
Σαμ Μέντες
Πρωταγωνιστούν: Ντιν – Τσαρλς Τσάπμαν, Τζορτζ ΜακΚέι, Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μαρκ Στρονγκ

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;