6 συμβουλές για να ξεφορτωθείς τα κιλά των εορτών!
Με αυτό τον τρόπο θα χάσεις σίγουρα τα κιλά των εορτών!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων ήρθαν και πλέον… παρήλθαν αφήνοντας πίσω τους “συντρίμμια”. Και φυσικά όταν λέμε συντρίμμια εννοούμε τα κιλά που πήρες τρώγοντας τα πάντα στο κατά τ’άλλα υπέροχο οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πάντως δεν είναι ανάγκη να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι για αυτά τα παραπανίσια κιλά, αφού όλοι λίγο ή πολύ στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε! Για αυτό τον λόγο σού έχουμε 6 συμβουλές προκειμένου να πεις αντίο στα κιλά που πήρες τις γιορτές!

Συμβουλή #1

Ξέρεις ποιος είναι ο πιο ύπουλος εχθρός μας, όταν προσπαθούμε να χάσουμε κιλά; Το βραδινό φαγητό είναι η απάντηση. Για αυτό σταμάτα να ενδίδεις στις μεταμεσονύχτιες λιγούρες και φάε το βραδινό σου περίπου στις 8. Επίσης, το βραδινό σου καλό θα ήταν να μην περιλαμβάνει fast food ή γενικώς κάτι πολύ βαρύ, όπως για παράδειγμα μακαρόνια με καρμπονάρα.

Συμβουλή #2

Το φαγητό στην δουλειά είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας οδηγεί στην αύξηση του βάρους. Και αυτό συμβαίνει , γιατί συνήθως αγοράζουμε κάτι από έξω. Αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει τόσο στην τσέπη, όσο και στο βάρος μας. Για αυτό τον λόγο είναι καλό να ετοιμάζεις στο σπίτι το μεσημεριανό σου και να το κουβαλάς σε ένα ταπεράκι, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα φας κάτι υγιεινό και χωρίς πολλές θερμίδες.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;