Χρυσές Σφαίρες 2020: Οι προβλέψεις μας για τα βραβεία
Αυτές είναι οι προβλέψεις μας για τις Χρυσές Σφαίρες 2020!

Έφτασε η ημέρα που όλοι περιμέναμε! Ή τουλάχιστον, αυτοί που λατρεύουμε το σινεμά. Σήμερα, είναι η τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2020. Η τελετή θα γίνει ξημερώματα Δευτέρας στις 3:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς, είπαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τις προβλέψεις μας για τη σημερινή τελετή των βραβείων.

Το να προβλέψει κανείς τις Σφαίρες είναι σαν να παίζει κορώνα- γράμματα, αλλά είναι μία ιδιαίτερα διασκεδαστική διαδικασία. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τις κινηματογραφικές κατηγορίες αφήνοντας τις τηλεοπτικές να μας ξαφνιάσουν (ευχάριστα, ελπίζουμε).

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τα βραβεία μοιράζονται από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood και είναι κοινό μυστικό ότι η ένωση αυτή λατρεύει τους μεγάλους σταρ. Οπότε, πολλές φορές (αν και λέγονται προάγγελοι των Όσκαρ), προτιμούν να δώσουν τα βραβεία τους σε μεγάλα ονόματα, παρά σε πιο άγνωστους ηθοποιούς, ταινίες κλπ.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, πάμε να δούμε ποιες είναι οι προβλέψεις μας για τις Χρυσές Σφαίρες 2020;

Καλύτερα Ταινία – Δράμα

Η ταινία που συγκεντρώνει τα περισσότερα πράγματα από αυτά που αρέσουν στην HFPA είναι το The Irishman. Ένα all-star καστ ηθοποιών με μεγάλη καριέρα στο Hollywood (Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci), ένας σκηνοθέτης που είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα (Martin Scorsese) και διθυραμβικές κριτικές. Μάλιστα, από ότι διαβάζουμε από τα ξένα έντυπα, είναι μία από τις ταινίες του 2019 που η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου λατρεύει! Αν με ρωτάς, θα ήθελα να δω το Marriage Story να κερδίζει!

Καλύτερα Ταινία – Κωμωδία

Και πάλι θα πάμε βασίσουμε την πρόβλεψη μας σε αυτά που είπαμε πιο πριν. Οπότε, το αδιαφιλονίκητο φαβορί φαίνεται να είναι το Once Upon a Time In… Hollywood. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία ταινία του Quentin Tarantino με πρωταγωνιστές του Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie; Μεγάλη έκπληξη θα ήταν αν βραβευόταν το Knives Out (που μεταξύ μας το αξίζει λίγο παραπάνω)!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;