Χρυσές Σφαίρες 2020: 5 υποψήφιες ταινίες που αξίζει να δεις
Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 κατάφεραν να ρίξουν τους προβολείς σε αυτές τις ταινίες, που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Η τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 θα πραγματοποιηθούν ξημερώματα Δευτέρας 6 Ιανουαρίου. Από πολλούς θεωρούνται ως οι προάγγελοι των Όσκαρ και, σε μία χρονιά που δεν υπάρχει μία ταινία που να έχει το προβάδισμα, αυτό, ίσως, και να βγει πραγματικότητα. Ωστόσο, εμείς στο Neolaia.gr, είπαμε να σου πούμε ποιες από τις υποψήφιες ταινίες δεν πρέπει να χάσεις ή πρέπει να δεις μέχρι την αυριανή τελετή!

Μερικές από αυτές πιστεύουμε ότι θα κερδίσουν στις κατηγορίες που είναι υποψήφιες, ενώ άλλες, απλά ΠΡΕΠΕΙ να τις δεις! Στο σημείο αυτό πρέπει να σου πω ότι θα κάνουμε λόγω για ταινίες που δεν είναι τόσο γνωστές. Οπότε, ταινίες, όπως, το Joker, το The Irishman και το Marriage Story, θα λείπουν. Ωστόσο, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις δεις και αυτές!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες ταινίες που είναι υποψήφιες στις Χρυσές Σφαίρες 2020 πρέπει να δεις;

Judy

Η Renee Zellweger σε μία ερμηνεία που την επαναφέρει στην κορυφή του Hollywood. Η ηθοποιός είχε δεχτεί αρκετά πυρά για την εμφάνισή της, αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η ερμηνεία της ως Judy Garland θα σε στοιχειώσει. Η Zellweger δεν μιμείται, απλώς, τη γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια, αλλά αποτίει ένα φόρο τιμής. Χτίζει μία εικόνα της Judy στην χειρότερη περίοδο της ζωής της και η ερμηνεία της κάνει must-see μία ταινία που είναι απλά καλή! Επίσης, είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείας Ερμηνείας σε Δράμα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;