5 πράγματα που μπορείς να κάνεις αν είσαι μόνος την Πρωτοχρονιά!
Μόνος την Πρωτοχρονιά, γιατί όχι;

Η Πρωτοχρονιά είναι μία ημέρα που συνήθως όλοι επιλέγουν να την περάσουν με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Τι συμβαίνει όμως αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να περάσεις αυτή την ημέρα με άλλους, αλλά προτιμάς την… μοναξιά;

Μην αγχώνεσαι, γιατί παρακάτω έχουμε 4 προτάσεις για να περάσεις μία τέλεια Πρωτοχρονιά μόνος σου.

Ας τις δούμε παρακάτω…

1. Πρωτοχρονιά, μουσική και βόλτα!

Η Πρωτοχρονιά είναι μία ημέρα που σίγουρα θα έχει κόσμο παντού. Οπότε αν αποφασίσεις να είσαι μόνος αυτή την ημέρα μπορείς να είσαι μόνος… ανάμεσα σε πολλούς. Και για να το κάνεις ακόμη καλύτερο μπορείς να αποθηκεύσεις μία δική σου playlist και να βολτάρεις με την άνεσή σου ακούγοντας μουσικούλα της αρεσκείας σου!

2. Πρωτοχρονιά μ’ένα βιβλίο στο χέρι!

Λένε πως ότι κάνεις την πρώτη ημέρα του κόσμου, θα το κάνεις την υπόλοιπη χρονιά. Οπότε γιατί να μην διαβάσεις; Είτε επιλέξεις ένα καλό λογοτεχνικό βιβλίο, είτε διαβάσεις για την σχολή θα είναι κάτι αρκετά ωφέλιμο και ψυχαγωγικό για σένα!

3. Δες και καμία σειρά!

Η αλήθεια είναι πως ειδικά αν τις προηγούμενες ημέρες βγήκες αρκετά, ίσως θέλεις να μείνεις εντός σπιτιού και να χαλαρώσεις. Και τι μπορεί να σε χαλαρώσει περισσότερο από μία καλή σειρά; Αν μάλιστα θέλεις να κάνεις έναν χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο σειράς προτείνουμε ανεπιφύλακτα το A Christmas Carol, που είναι μία λίγο πιο σκοτεινή διασκευή της ιστορία του Καρόλου Ντίκενς “Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία” με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο σε όλους μας Σκρουτζ!

4. Ή μπορείς να πας και σινεμά!

Αν πάλι θέλεις να δεις κάτι, αλλά δεν θέλεις να μείνεις και μόνος σου, τότε μπορείς να πας σινεμά. Σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει στα γούστα σου!

5. Μαγείρεψε!

Αν τις καθημερινές και συνηθισμένες ημέρες δεν προλαβαίνεις, νιώθεις κουρασμένος και γενικώς δεν θέλεις ούτε να βλέπεις την κουζίνα, τώρα δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία. Ίσα ίσα που έχεις άπλετο χρόνο να πιάσεις τις κατσαρόλες και να δημιουργήσεις. Μπορείς μάλιστα να ακούσεις μουσική όση ώρα μαγειρεύεις, ενώ όταν είναι έτοιμο το φαγητό μπορείς να το συνοδεύσεις με μία ταινία!

Δείτε επίσης: Netflix: 4 ταινίες για να μπεις κι εσύ στο κλίμα των Χριστουγέννων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;