Harry Potter: Η φωτογραφία από το mini reunion των ηθοποιών που έγινε το απόλυτο viral
Σίγουρα από τα reunion που μου έκλεψε την καρδιά!

Αυτές τις μέρες οι θαυμαστές του Harry Potter έχουν βάλει σε repeat την αγαπημένη τους Χριστουγεννιάτικη ταινία, το πρώτο Harry Potter. Όμως, αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί είναι ότι οι ηθοποιοί της σειράς κρατούν επαφή μεταξύ τους και, πριν λίγες ημέρες, μοιράστηκαν μία φωτογραφία στα social media που έγινε viral!

Πέντε πολύ γνωστοί ηθοποιοί της σειράς, που έγινε το απόλυτο κινηματογραφικό φαινόμενο, μαζεύτηκαν σε ένα mini reunion. Μάλιστα, είπαν να μοιραστούν τη στιγμή αυτή με τους εκατομμύρια θαυμαστές τους και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας έκανε να αναπολούμε τις ημέρες που τρέχαμε στους Κινηματογράφους για να δούμε τις τελευταίες τους περιπέτειες να παίρνουν σάρκα και οστά!

Στη reunion φωτογραφία διακρίνουμε την Emma Watson, τον Tom Felton, την Evanna Lynch (Λούνα Λάβγκουντ), την Bonnie Wright (Τζίνι Γουίσλι) και τον Matthew Lewis. Μπορεί ο καθένας τους να έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο στην καριέρα του, αλλά φαίνεται ότι παραμένουν καλοί φίλοι μεταξύ τους.

Η Emma Watson ήταν η πρώτη που ανέβασε την ασπρόμαυρη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, με λεζάντα “Merry Christmas from us”. Την εικόνα έκαναν. στη συνέχεια, re-post και οι υπόλοιποι. Μπορεί ο Harry και ο Ron να απουσιάζουν, αλλά δεν πειράζει! Εμείς χαιρόμαστε που τους βλέπουμε (σχεδόν) όλους μαζί και πάλι!

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Merry Christmas from us ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Watson (@emmawatson) στις

Δες ακόμα: Σχολείο στις ΗΠΑ απαγόρευσε τα βιβλία του Harry Potter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
46'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
46'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1