Τομ Χάνκς: Επισήμως Έλληνας πολίτης πλέον!
Ο Τομ Χανκς θεωρείται πλέον Έλληνας!

Ο Τομ Χάνκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον και εδώ και χρόνια δείχνει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα.

Ο Τομ Χάνκς έχει επισκεφτεί την Ελλάδα πολλές φορές, έχει αγοράσει σπίτι στην Αντίπαρο και έχει κάνει πολλές φιλανθρωπίες. Έτσι, μετά από παλαιότερη συνάντηση του Τομ Χάνκς με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε την πολιτογράφηση του ηθοποιού και ολόκληρης της οικογενείας του ως Έλληνες.

Προκειμένου όμως να συμβεί αυτό, μετά την συνάντηση του Τομ Χάνκς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος προέβη σε αποστολή μίας εμπεριστατωμένης εισήγησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να δοθεί τιμητική πολιτογράφηση στον Τομ Χάνκς, την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία λοιπόν μετά την δημοσίευση της απόφασης ΦΕΚ, ο ηθοποιός και η οικογένειά του έχουν περιθώριο ενός έτους για να αποδεχτούν τυπικά την πολιτογράφηση και να ορκιστούν Έλληνες πολίτες!

Δείτε επίσης: Ο Τομ Χάνκς χορεύει το “Μάτια Βουρκωμένα” και δηλώνει… Έλληνας! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;