Στέφανος Τσιτσιπάς: Εντυπωσιακός στον τελικό στο Άμπου Ντάμπι εναντίον Ναδάλ
Ο Ναδάλ κατάφερε να κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Άμπου Ντάμπι, σε ένα πολύ εντυπωσιακό ματς για γερά νεύρα!

Το Mubadala World Tennis Championship έριξε την αυλαία του σε ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία και ωραίο τένις. Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήρθε αντιμέτωπος με τον Rafael Nadal! Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα!

Τελικά, ο Ισπανός κατάφερε να επικρατήσει έναντι του νεαρού Έλληνα τενίστα με 2-1 στα σετ. Όμως, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα games του αγώνα. Σε αυτά, ο Στέφανος κατάφερε να πάει τον αντίπαλό του δύο φορές στο tie break!

Το πρώτο σετ ήταν είχε πολλές διακυμάνσεις και από τις δύο πλευρές. Με το κοινό να παρακολουθεί ωραίο τένις. Τελικά, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει με 7-6 (3).

Το δεύτερο σετ ήταν ακόμα πιο κλειστό με τους δύο αθλητές να κρατούν το σερβίς τους με σχετική ευκολία. Ο Ισπανός έπαιζε για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι και να πάει τον μεγάλο τελικό στο τρίτο σετ. Κάτι που κατάφερε, καθώς έληξε το δεύτερο σετ με 7-5 στα games.

Το δυνατό αυτό ματς συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ. Εκεί ο Nadal κατάφερε να προηγηθεί με 4-2 κάνοντας break στο έκτο game του σετ. Ο Τσιτσιπάς απάντησε με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να κάνει το 4-4. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους δύο αθλητές να κρατούν το σερβίς τους και, έτσι, να καταλήγουμε για δεύτερη φορά σε tie break!

Ο Rafael Nadal κατάφερε να κερδίσει τον Έλληνα αθλητή. Πέρα από τον μεγάλο τίτλο, πήρε και το έπαθλο του νικητή που είναι στα 250.000  δολάρια!

Δες ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: Κερδίζει με ανατροπή τον Τζόκοβιτς και πάει τελικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;