Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός ήθελε να είναι μέρος της επιτυχημένης σειράς
Ένας γνωστός ηθοποιός ήθελε να είναι μέρος του καστ της σειράς "Άγριες Μέλισσες", αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του προγράμματός του.

Η σειρά “Άγριες Μέλισσες” είναι η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς. Το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει. Μάλιστα, αρκετοί ηθοποιοί έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους για τη σειρά του ANT1. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Κουρής.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μία συνέντευξη που έδωσε στη Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη, αποκάλυψε πως ήθελε πάρα πολύ να πάρει μέρος στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Όπως λέει ο ίδιος:

“Παραλίγο να κάνω φέτος τηλεόραση, έχω να σου πω! Συζήτησα πολύ θερμά για τις Άγριες Μέλισσες. Ήθελαν πολύ, ήθελα κι εγώ πάρα πολύ, γιατί βρήκα τη δουλειά ξεχωριστή, αλλά δεν κατάφερα να συνδυάσω την καλοκαιρινή μου περιοδεία του Δον Ζουάν με τα γυρίσματα που συνέπιπταν με αυτήν.

Το ψάξαμε, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια προσεγμένη, καλαίσθητη σειρά, έχει γερό σενάριο και σκηνοθεσία, παίζουν θαυμάσιοι συνάδελφοι.

Κάτι κινείται στην τηλεόραση επιτέλους και είναι εξαιρετικά παρήγορο αυτό, γιατί σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι θα ανοίξουν τον δρόμο και σε άλλες ποιοτικές δουλειές που έλειψαν από το γυαλί.”

Ελπίζουμε να δούμε τον γνωστό ηθοποιό και πάλι σε κάποια τηλεοπτική σειρά από τη νέα σεζόν!

Δες ακόμα: Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» είχε συμμετάσχει σε αυτό το γνωστό βίντεο κλιπ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;