Χριστούγεννα 2019: 5 ιδέες για να κάνεις το καλύτερο δώρο
Εσύ έχεις σκεφτεί τι δώρα θα κάνεις για τα Χριστούγεννα 2019;

Τα Χριστούγεννα 2019 πλησιάζουν και εσύ πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα. Να πάρεις τα κατάλληλα δώρα στους κατάλληλους ανθρώπους και να κάνεις γενικότερα τα ψώνια σου για την εορταστική αυτή περίοδο!

Γι αυτό, εμείς εδώ στο Neolaia.gr, είπαμε να σου δώσουμε μερικές ιδέες για όμορφα και έξυπνα δώρα που μπορείς να κάνεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Από κάτι πολύ απλό, μέχρι κάτι που, ίσως, να μην είχες σκεφτεί!

1. Κάλτσες

Ένα από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι οι κάλτσες. Είναι μία safe επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Μπορείς να πάρεις παρδαλές κάλτσες που ξέρεις ότι φοράνε συγκεκριμένα μόνο άτομα, μπορείς να πάρεις καλτσοπαντόφλες για το σπίτι ή ότι άλλο σου αρέσει εσένα. Πάντως είναι ένα χαρακτηριστικό χριστουγεννιάτικο δώρο!

2. Κούπες που αλλάζουν χρώματα

Ξέρεις, αυτές οι κούπες που μόλις μπει κάτι ζεστό μέσα αλλάζει χρώμα. Είναι μία διαφορετική εκδοχή του πολύ χαρακτηριστικού δώρου μίας κούπας. Όμως, το twist αυτό την κάνει μοναδική και διαφορετική! Πίστεψε με θα αρέσει σε όποιον και αν την πάρεις!

3. Κάτι πολύ προσωπικό!

Αυτό ταιριάζει πολύ σε ανθρώπους που ξέρεις και πολύ καλά. Δηλαδή, σε άτομα που είτε κάνεις πολύ παρέα, είτε τα ξέρεις απέξω και ανακατωτά. Έτσι, σε αυτούς βάζει όλη σου τη σκέψη για να τους πάρεις το καλύτερο δώρο. Μπορεί να είναι ένα μπρελόκ, που όμως να σημαίνει ή να συμβολίζει κάτι πολύ δυνατό. Μπορεί να είναι κάτι από μία ταινία, σειρά που αγαπάνε. Πάντως, θα είναι ένα δώρο που θα κάνεις στο άτομο που λατρεύεις!

4. Φτιάξε κάτι μόνος σου

Από το να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα κόσμημα, μέχρι κάτι πολύ απλό, όπως ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, αυτό το δώρο θέλει χρόνο και πολύ, μα πολύ αγάπη! Μπορείς να βρεις πολλές ιδέες στο ίντερνετ γι αυτό βυθίσου στον κόσμο του και βρες τι θα φτιάξεις για ένα από τα πιο αγαπημένα σου άτομα!

5. Ένα βιβλίο

Και πάμε σε ένα δώρο που ποτέ, μα ποτέ, δεν πάει χαμένο! Όλοι αγαπάμε να χανόμαστε σε βιβλία και να διαβάζουμε με τις ώρες διάφορες περιπέτειες, ρομάντζα ή αστυνομικές ιστορίες! Οπότε, κι εσύ μπορείς να ψάξεις το καλύτερο βιβλίο για το άτομο που θέλεις να το κάνεις δώρο. Και θα βγεις ασπροπρόσωπος!

Δες ακόμα: Χριστούγεννα 2019: Φτιάξε εύκολα το πιο παραδοσιακό γλυκό των γιορτών, τις δίπλες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;