Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στους Διδύμους 12 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι. Λίγο αφηρημένοι κάποιες φορές, ή περισσότερο ρομαντικοί από το σύνηθες.

Θα πρέπει να προσέχετε λίγο αν έχετε αδικήσει κάποιον. Θα επιστρέψει προς εσάς η αρνητική σκέψη ή πράξη. Θα σας συνιστούσαμε επίσης, να αποφύγετε μνήμες καταστάσεων που σας φέρνουν στο προσκήνιο αδικίες που έχετε υποστεί. Όλα ανήκουν στο χθες, εσείς προχωράτε μπροστά.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας.

Στην εργασία σας, επιδίδεστε με επιμονή και πάθος και θα έχετε καλά αποτελέσματα, ακολουθώντας το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Εστίαση θα υπάρχει για σας στις επενδύσεις, συναισθηματικές και υλικές και μέσα από σχέσεις ή συνεργασίες ή γάμο, θα υπάρξει ένα ασταθές ή ευέλικτο κλίμα, ανάλογα με τις προσωπικές λεπτομέρειες του χάρτη σας. Γενικά, η όλη κατάσταση σας οδηγεί σε μία δοκιμασία, προκειμένου να φανούν κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας που δεν ήταν εμφανείς ως τώρα και ίσως πρέπει να επεξεργαστείτε.

Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και φωτίζει πτυχές που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως μία μερική απόσυρση και μία εσωτερική συζήτηση, να είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή.

Με την παρουσία των πλανητών στον Αιγόκερω, η προσωπικότητα, οι σχέσεις και η πίστη σας δοκιμάζονται. Είναι μια περίοδος που απαιτεί ριζικό μετασχηματισμό του «εγώ» και αποφυγή δογματισμού.

Ενδέχεται να αισθάνεστε συχνά διστακτικοί, οφείλετε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας. Περιορίστε τις υποχρεώσεις.

Λέων

Δραστήριοι και δυναμικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα πλέον, καθώς η Πανσέληνος σας ενθαρρύνει για νέα όνειρα, φιλίες και χαρούμενες στιγμές. Στα ερωτικά σας θα είστε ευχάριστοι, με χιούμορ και διάθεση για διασκέδαση. Θα είναι εύκολο να χαρείτε και να ψυχαγωγήσετε όσους αγαπάτε. Ερωτικοί και ζεστοί, γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, αλλά προσέχετε τις απαιτήσεις σας.

Δημιουργήστε, συζητήστε, καλλιεργήστε όμορφες σχέσεις.

Στον εργασιακό σας χώρο, φαίνεται πολύ πιεστική η καθημερινότητα. Σας ασκούνται πιέσεις εδώ και καιρό, γι’ αυτό ας επικεντρωθείτε στις σοβαρές υποχρεώσεις.

Η Πανσέληνος του μήνα, σας προσφέρει την ευκαιρία να αντιληφθείτε καλύτερα τους στόχους και να τους αξιολογήσετε. Θα σας ευχαριστήσει ένας καλός φίλος, αλλά υπάρχει και κάποιος με «προσωπείο» στον κοινωνικό σας περίγυρο. Απαιτείται να έχετε γερές βάσεις και επιμονή για να βγείτε ωφελημένοι.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;