Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε!

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και είδαμε πολλά και διάφορα τρέιλερ από κινηματογραφικές ταινίες και σειρές να κάνουν πρεμιέρα. Για να ξεδιαλύνουμε λίγο την κατάσταση, εμείς εδώ στο Neolaia.gr, σου συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τα τρέιλερ που ξεχώρισαν την εβδομάδα αυτή.

Αυτά που μας έκαναν εντύπωση (και καλή και κακή) και συζητήθηκαν περισσότερο! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

Cats

Το μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber μεταφέρεται για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη και… μας έχει μπερδέψει λίγο. Το καστ έχει δυνατά ονόματα, αλλά η νέα τεχνολογία με το ηλεκτρονικό τρίχωμα της γάτας δίνει ένα περίεργο αποτέλεσμα. Δες και μόνος σου.

EMMA

Η κλασσική κωμωδία της Jane Austen έρχεται με καινούριο αέρα και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Anya Taylor- Joy έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Antebellum

Το τρέιλερ που μας μπέρδεψε όσο κανένα άλλο. Η νέα ταινία τρόμου με πρωταγωνίστρια την Janelle Monae υπόσχεται να έχει κοινωνικό σχόλιο όπως τα “Get Out” και “Us” και… δεν μπορούμε να περιμένουμε.


Spies in Disguise

Ο Will Smith δανείζει τη φωνή του σε ένα κατάσκοπο, ο οποίος κατά λάθος μεταμορφώνεται σε περιστέρι, από ένα επιστήμονα. Στον επιστήμονα δανείζει τη φωνή του ο κινηματογραφικός Spider- Man, Tom Holland. Η ταινία βασίζεται στη ταινία μικρού μήκους “Pigeon: Impossible” του Λούκας Μάρτελ.

Δες ακόμα: 5 ταινίες για να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ Σαββάτου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;