5 ταινίες για να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ Σαββάτου
Θέλεις να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ Σαββάτου στο σπίτι σου; Τότε, οι ταινίες αυτές θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Σάββατο σήμερα και εσύ θέλεις απλά να αράξεις μπροστά από την τηλεόρασή σου, να πάρεις αγκαλιά ένα κουβερτάκι και, απλά, να κάτσεις μέσα. Δεν έχεις διάθεση να δεις κανέναν και να μιλήσεις σε κανέναν. Θέλεις, απλά, να μην κάνεις τίποτα. Και τι καλύτερο από το να έχεις για παρέα κάποια από τις παρακάτω ταινίες;

Να ταξιδέψεις με τις ταινίες αυτές σε άλλους κόσμους, να κλάψεις, να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες και να περάσεις ένα χαλαρό Σαββατόβραδο. Γι αυτό δες τη λίστα με τις ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε και επέλεξε αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

A Ghost Story

Μία από τις πιο μοναδικές και διαφορετικές ταινίες που θα δεις στη ζωή σου!

Ένας μουσικός (Casey Affleck) ζει μαζί με τη γυναίκα του (Rooney Mara) στα προάστια. Ένα βράδυ ξυπνούν από έναν απότομο και ανεξήγητο ήχο του πιάνου τους. Το επόμενο πρωί εκείνος σκοτώνεται αλλά γυρνά πίσω με τη μορφή φαντάσματος, καλυμμένος με ένα σεντόνι και αόρατος στους ζωντανούς, και ακολουθεί τη γυναίκα του στο σπίτι όπου την παρακολουθεί για βδομάδες να πενθεί.

Μία ταινία που θα σε βάλει να σκεφτείς, να συγκινηθείς, να πενθήσεις και να σκεφτείς τη ματαιότητα του χρόνου μας. Είναι ένα πραγματικά καλλιτεχνικό αριστοτέχνημα, που είναι ταυτόχρονα μία γροθιά στο στομάχι, αλλά και κάτι πολύ γλυκό!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 0 
 1