Black Friday: Έρευνα δείχνει πώς ψωνίζουν οι Έλληνες καταναλωτές την ημέρα αυτή
Μία νέα έρευνα για την Black Friday αποκαλύπτει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς ψωνίζουν οι Έλληνες την ημέρα αυτή!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα από την Picodi.com έγινε για την Black Friday και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν. Βλέπεις, η “Μαύρη Παρασκευή” είναι, μόλις, πέντε μέρες μακριά και μας έχει πιάσει όλους μία φρενίτιδα!

Συγκεκριμένα, στην έρευνα αυτή, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που επιλέγουν για να ψωνίσουν οι Έλληνες την ημέρα αυτή. Δηλαδή, αν προβαίνουν σε αγορές μέσω διαδικτύου ή αν προτιμούν να πηγαίνουν στα φυσικά καταστήματα.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, το μεγαλύτερο ποσοστό, της τάξης του 53%, δηλώνει ότι στην προσεχή “Μαύρη Παρασκευή” θα ψωνίσει τόσο μέσω των e-shops, όσο και σε φυσικά καταστήματα. Οι καταναλωτές στην Ελλάδα φαίνεται, μάλιστα, ότι ξεκινούν αρκετά νωρίς για τις αγορές τους στη Black Friday. Σύμφωνα με την Picodi, οι ώρες αιχμής για τις παραγγελίες είναι τα μεσάνυχτα και στις 2 το μεσημέρι.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο της έρευνας αυτής είναι ότι το 21%, δηλαδή πάνω από 1 στους 5 Έλληνες, κάνει τα ψώνια του κατά τη Black Friday την ώρα που εργάζεται! Οπότε, αν την προσεχή Παρασκευή οι εταιρείες λειτουργούν πιο αργά, μπορείτε να καταλάβετε το γιατί!

Δες ακόμα: Black Friday 2019: Πότε πέφτει – Αναλυτικά τα καταστήματα που θα συμμετέχουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;