Joker: Σπάει ένα ακόμη ρεκόρ και γίνεται η πρώτη
Η ταινία "Joker" κατάφερε να γίνει η πρώτη "ακατάλληλη" ταινία που ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις!

Η ταινία “Joker” του Todd Phillips είναι αδιαμφισβήτητα η ταινία της χρονιάς. Από πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες, μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο σχολίων, κριτικών, αλλά και πολλών ρεκόρ. Ένα από αυτά τα ρεκόρ κατάφερε να καταρρίψει μέσα στο ΣουΚου!

Με ένα θεαματικό ρεκόρ σφραγίζει την επιτυχία του η ταινία στην οποία ο Joaquin Phoenix υποδύεται τη νέμεσις του Batman, καθώς κατάφερε να γίνει η κορυφαία σε εισπράξεις ταινία με δείκτη καταλληλόλητας R, δηλαδή “ακατάλληλη” ταινία. Μάλιστα, έγινε η πρώτη τέτοια ταινία που έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box office. Την είδηση επιβεβαίωσε η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, Warner Bros, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Η ταινία “Joker” έχει καταφέρει να καταρρίψει σειρά ρεκόρ καθώς έχει αποφέρει τεράστια κέρδη με κόστος παραγωγής μόλις 62 εκατ. δολάρια. Αποτελεί την πρώτη ταινία με ένδειξη καταλληλότητας R που πετυχαίνει αυτό το ορόσημο. Ενώ, είναι, πλέον, η πιο κερδοφόρα ταινία βασισμένη σε κόμικ. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι είναι η πρώτη ταινία που ξεπέρασε το 1 δισ. σε εισπράξεις χωρίς να προβληθεί στην Κίνα.

Από ότι φαίνεται, η ταινία του Todd Phillips δεν έχει σταματημό και προβλέπουμε ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα στα Όσκαρ 2020.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Regram from @toddphillips1: Wow!! Thanks to my wonderful cast & crew and of course, the fans from around the world— for seeing through all the “noise” and SHOWING UP (some more than once)! We are super proud of the film and all your wonderful messages make it that much more special. #Joker worldwide.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joker Movie (@jokermovie) στις

Δες ακόμα: Joker εναντίον Thanos: Ποιος είναι ο καλύτερος κακός;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;