Joker εναντίον Thanos: Ποιος είναι ο καλύτερος κακός;
Ποιος θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος κακός; Ο Joker ή ο Thanos;

Δύο ταινίες έβαλαν φωτιά στο ελληνικό box office μέσα στο 2019. Πρόκειται για το Joker (που συνεχίζει την εμπορική του επιτυχία τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό) και το Avengers: Endgame. Στο κέντρο αυτών των δύο ταινιών υπάρχουν δύο κακοί που αγαπάμε. Ο Joker και ο Thanos αντίστοιχα. Ποιος, όμως, είναι ο… καλύτερος κακός;

Οι δύο αυτές ταινίες έχουν κάνει τους Έλληνες θεατές να επιστρέψουν στις σκοτεινές αίθουσες και χάρισαν μία μεγάλη ανάσα ανακούφισης στους αιθουσάρχες. Αυτό αποδεικνύει ότι οι κινηματογραφικές μεταφορές των κόμικς έχουν μεγάλη απήχηση και στη χώρα μας.

Γι αυτό ήρθε η ώρα να βάλουμε τους δύο κλασσικούς κακούς σε μία “μάχη” μεταξύ τους και να αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Και οι δύο έχουν ιστορίες που βάζουν ανυπέρβλητα εμπόδια στους αγαπημένους μας ήρωες.

Ο Thanos αποτελεί τον πιο γνωστό του σύμπαντος της Marvel και έναν χαρακτήρα που οι Avengers (ιδιαίτερα στα κόμικς) έχουν αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Ενώ, ο Joker αποτελεί, ίσως, τον πιο εμβληματικό εχθρό του Batman. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Joker έχει καταφέρει να ενταχθεί στην pop κουλτούρα και να μπει στις καρδιές του κοινού.

Ποιος είναι, όμως, ο καλύτερος από τους δύο;

Το Watchmojo τους έβαλε δίπλα δίπλα για να βγάλει την τελική του απόφαση. Είδε ποια είναι τα κίνητρά τους, ποιοι είναι οι αντίπαλοί τους, ποιες είναι οι δυνάμεις τους και αποφάσισε ποιος από τους δύο κακούς μπορεί να θεωρηθεί ο… χειρότερος κακός των κόμικς!

Δες ακόμα: Ακόμη ένα ρεκόρ κατάφερε να σπάσει η ταινία «Joker»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;