Ακόμη ένα ρεκόρ κατάφερε να σπάσει η ταινία
Το Joker έσπασε ένα ακόμη σημαντικό ρεκόρ!

Η ταινία “Joker” έχει καταφέρει να γίνει το talk of the town από την πρώτη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει στα σινεμά παγκοσμίως. Και από ότι φαίνεται, αυτό δε θα σταματήσει σύντομα!

Η ταινία, που κυκλοφόρησε πριν σχεδόν πέντε εβδομάδες, σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και έχει κάνει τους πάντες να τρέξουν στην πιο κοντινή κινηματογραφική αίθουσα για απολαύσουν την ταινία, αλλά και τον υπέροχο Joaquin Phoenix στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του. Πλέον, η ταινία είναι η πιο πετυχημένη “ακατάλληλη ταινία. Μάλιστα, έχει καταφέρει να κάνει εισπράξεις που ξεπερνάνε τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ κατά πολύ.

Το Joker έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει 852 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ενώ, αναμένεται από πολλούς να ξεπεράσει το φράγμα των 900 εκ. δολαρίων, και αρκετοί θεωρούν ότι μπορεί να φτάσει και 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις. Με τις εισπράξεις αυτές, η ταινία της Warner Bros. αφήνει στη δεύτερη θέση τον Deadpool που είχε συγκεντρώσει 788 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο box office!

Πέρα από την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής, ο Ryan Reynolds, που έχει υποδυθεί τον Deadpool, έστειλε συγχαρητήρια στον Joaquin Phoenix και την ταινία με μία ανάρτησή του στα social media. Εκεί, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε:

“Οι συγχαρητήριες αναρτήσεις για “ακατάλληλες” ταινίες δεν είναι όπως οι άλλες αναρτήσεις που ξέρετε.”

Άλλες ακατάλληλες ταινίες που έχει αφήσει… πίσω του ο Joker είναι το “It”, “The Passion of the Christ”, “Ted” και άλλες μεγάλες επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αμερικάνικο box office, την κορυφή στη λίστα με τις πιο εμπορικές “ακατάλληλες” ταινίες κρατάει το “The Passion of the Christ” με πάνω από 370 εκ. δολάρια.

Το Joker μέχρι στιγμής στην Αμερική έχει συγκεντρώσει 278 εκ. δολάρια. Και θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να καταρρίψει το ρεκόρ της ταινίας του Mel Gibson. Ωστόσο, αν μπει και στην οσκαρική κούρσα, τότε, κανείς δε ξέρει πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει!

Δες τη συγχαρητήρια ανάρτηση του Ryan Reynolds!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

R-Rated box office congratulatory posts aren’t like the ones you’re used to…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

Δες ακόμα: Joker: Μεγάλη αύξηση στα εισιτήρια μετά τις καταγγελίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;