Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Ταύρο από τις 12 Νοεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Ζυγός

Για σας, η Πανσέληνος μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα πρέπει να στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και να περιορίσετε έξοδα για στόχους πολυδάπανους, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Ωστόσο, η θετική σύνδεση της Αφροδίτης προς τον ωροσκόπο της Πανσελήνου, δίνει αισιοδοξία. Μόνο που έχει ακόμη μία επιρροή πλάνης ή εξιδανίκευσης, και δυσκολεύει την εγκράτεια. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας. Καθώς είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση, άγχος ή ανασφάλεια και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

Σκορπιός

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αποφύγετε όμως την κτητική συμπεριφορά, ή την υπερβολική επιφύλαξη. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή θα χρειαστείτε προκειμένου να διαχειριστείτε σωστά, ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μία δικαστική διαμάχη.

Τοξότης

Στα θέματα υγείας, ίσως προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα μπορείτε να συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, αλλά ξεκινήσατε πολλά παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, υπάρχουν ευκαιρίες και σημαντικά σχέδια σε αναμονή! Θα πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, σας δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας. Διατηρείτε όμως την αυτοδιάθεσή σας. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου στο ζώδιό σας, είναι θετική ένδειξη.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;