Next Top Model 2: Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας
Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Next Top Model 2.

Τα κορίτσια του Next Top Model 2 ήρθαν αντιμέτωπες με μία άκρως απαιτητική δοκιμασία. Έπρεπε μέσα σε τρεις ώρες να κάνουν πασαρέλα, να μάθουν μία χορογραφία και να την παρουσιάσουν επί σκηνής, αλλά και να φωτογραφηθούν. Όλα αυτά για τη νέα κολεξιόν του Άγγελου Μπράτη!

Η επίδειξη μόδας έγινε στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τα κορίτσια είχαν μόνο λίγες ώρες μπροστά τους για να μπορέσουν να δείξουν στους κριτές ότι αξίζουν μία θέση μέσα στο σπίτι του Next Top Model 2. Τα fittings, οι πρόβες και η προσοχή του Άγγελου στις λεπτομέρειες, έκαναν τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική.

Μετά από τις πρόβες, το fashion show ξεκίνησε παρουσία των 4 κριτών και της Έλενας Χριστοπούλου. H ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη.

Μετά το τέλος του show, ακολούθησε και η φωτογράφιση, που έγινε από τον φωτογράφο Kostas Sapi. Η φωτογράφιση ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς τα κορίτσια είχαν μόνο τρία κλικ για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το αβαντάζ που είχε η Άννα Χατζή, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, ήταν ότι είχε ασυλία. Οπότε, ότι και να γινόταν, είχε περάσει στη συνέχεια του Next Top Model 2.

Οι κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με τα κορίτσια, που τα περισσότερα τα πήγαν καλά στην πασαρέλα και στη χορογραφία, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν την επιθυμητή φωτογραφία. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Σουζάνα Κουόλ.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Next Top Model 2 ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτή είναι η τελική πεντάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;