Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους και άλλους φορείς
Δείτε τις ειδικότητες!

4 θέσεις εργασίας – ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

Ανακοινώνεται η πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων και διευθέτηση ρέματος “Βρυσάκι” για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου» στο Ε.Π. «Αττική 2014-2020», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για δύο (2) μήνες, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης, έως την ολοκλήρωση του υποέργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί, υφίσταται η σχετική χρηματοδότηση και οι ανάγκες του το επιβάλλουν, ως εξής:

1 ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ
4 ΥΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση επί των προσωρινών πινάκων κατάταξης, στα Γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, που λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους. Για την υποβολή της ένστασης απαιτείται η καταβολή παράβολου στο Δημόσιο Ταμείο αξίας είκοσι (20) ευρώ που έχει εκδοθεί από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Οι ενστάσεις θα εξετασθούν από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων της Υπηρεσίας. Αν η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή τότε το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο. Σε περίπτωση δικαίωσης ενστάσεων ή μείωσης των μορίων των επιτυχόντων για οποιονδήποτε λόγο, η αντικατάσταση των υποψηφίων γίνεται με τους πρώτους επιλαχόντες κατά σειρά μορίων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε κι αυτό: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Σε ποιους αναμένεται να δοθεί

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;