Σίλια Ευαγγέλου: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Next Top Model 2
Η Σίλια Ευαγγέλου ήταν η κοπέλα που αποχώρησε από το Next Top Model 2 και αποχαιρέτησε το σόου με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Τα κορίτσια του Next Top Model 2, στο χθεσινό επεισόδιο, ήρθαν αντιμέτωπες με μια πολύ απαιτητική φωτογράφηση. Έπρεπε να ανέβουν πάνω σε μια κινούμενη πλατφόρμα που έκανε τον γύρο της Αθήνας και έπρεπε να κάνουν ντους και να ποζάρουν στον φακό με παιδικότητα και χαρά. Τελικά, αυτή που αποχώρησε ήταν η Σίλια Ευαγγέλου.

Αρκετά ήταν τα κορίτσια που δυσκολεύτηκαν πολύ, ενώ, εξέφρασαν στην κάμερα της παραγωγής τις ανησυχίες τους για το τελικό τους αποτέλεσμα. Ανάμεσα σε αυτές τις κοπέλες ήταν και η Σίλια Ευαγγέλου, η οποία τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας.

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, η νεαρή κοπέλα έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες έφτασε στο τέλος του. Αλλά όπως λένε, κάθε τέλος και μια νέα αρχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα θετικά σχόλια που δέχομαι. Είναι ειλικρινά συγκινητικό να λαμβάνεις μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις!”

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε η Σίλια Ευαγγέλου!

Δες επίσης: Next Top Model 2: Η έντονη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη δοκιμασία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;