Next Top Model 2: Η έντονη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη δοκιμασία
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε την αντίθετη γνώμη του με τη δοκιμασία που έκαναν τα κορίτσια του Next Top Model 2.

Ακόμη μία διαφορετική δοκιμασία έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2 και έφερε αρκετές αντιδράσεις. Οι κοπέλες του διαγωνισμού έπρεπε να φωτογραφηθούν με τα εσώρουχα κάνοντας μπάνιο σε πάνω σ ένα λεωφορείο που έκανε βόλτα στην Αθήνα και να δείξουν ότι αγαπάνε το σώμα τους. Στην εκπομή το “Πρωινό”, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε τη διαφωνία του με όλο αυτό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με την φράση που είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα από τα κορίτσια. Το γνωστό μοντέλο για να εμψυχώσει μία από τις διαγωνιζόμενες είπε:

“Είσαι μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, δώστα όλα!”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη βγήκαν από τα ρούχα τους με την έκφραση αυτή. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει συγκεκριμένα:

“Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία, δεν έχει μόρφωση η κοπέλα. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα. Εγώ το βρίσκω φαλλοκρατικό και σεξιστικό.”

Ενώ, η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε τα εξής:

“Είναι το σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας, να ηρεμήσουμε. Πού είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν δώστα όλα; Τι να δώσει δηλαδή στη Βουλή των Ελλήνων.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το παιχνίδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
7'
9 - 0
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;