Next Top Model 2: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το παιχνίδι
Μάθε ποια κοπέλα αποχώρησε από το Next Top Model 2.

Η χθεσινή δοκιμασία για το Next Top Model 2 ήταν διαφορετική από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, καθώς οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα κινούμενο όχημα στο κέντρο της Αθήνας. Η πόζα τους έπρεπε να είναι χαρούμενη και όχι σέξι! Όμως, μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε!

Η κριτική επιτροπή ήταν ανάμεσα στην Ιωάννα Κυρίτση και τη Σίλια Ευαγγέλου. Οι δύο κοπέλες είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε τις συμβουλές της στην Ιωάννα τονίζοντας πως  πρέπει να δει πιο σοβαρά τον διαγωνισμό αυτόν. Στη Σίλια είπε ότι πρέπει να χαλαρώσει και δεν μπορεί να είναι τόσο σφιγμένη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τελικά, από το Next Top Model 2 αποχώρησε η Σίλια Ευαγγέλου, με την Ιωάννα να επιστρέφει στο σπίτι. Η απόφαση αυτή σόκαρε τα υπόλοιπα κορίτσια, που θεωρούσαν τη συγκεκριμένη κοπέλα ένα από τα φαβορί.

Η Σίλια, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή της, δήλωσε:

“Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είχα μπει σε αυτή την καθημερινότητα, που θα αφήσω τα κορίτσια, που θα χάσω αυτές τις δοκιμασίες γιατί πραγματικά ξεκίνησα πολύ δυναμικά, είναι εμπειρία ζωής πραγματικά… αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω στην πραγματική μου ζωή.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο!


Δες επίσης: Next Top Model 2: Η φωτογράφηση με τα φίδια έφερε επικές αντιδράσεις στο Twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;