Γιώργος Λιάγκας: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής του για το διαζύγιό του
Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του μίλησε για το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας είχε καλεσμένο τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος εκτός από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, μίλησε για τις πρώην συζύγους του και για τα παιδιά του. Και αυτά που είπε ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι συγκίνησαν τον γνωστό παρουσιαστή!

Μία φράση, συγκεκριμένα, που είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του συγκίνησε τον Γιώργο Λιάγκα. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μίλησε για τα δικά του παιδιά.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε συγκεκριμένα:

“Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…”

Τα λόγια του ηθοποιού συγκίνησαν πολύ τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε και ο ίδιος για το διαζύγιό του και τα παιδιά του. Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα:

“Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εγώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Ο Γιώργος Λιάγκας τα βάζει με το σόου μόδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;