Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019: Χάλκινη η Κατερίνα Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στο επί κοντώ τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η γνωστή αθλήτρια καταφέρνει να κερδίσει το ένα μετάλλιο μετά το άλλο. Κάτι τέτοιο έκανε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης, αγωνίστηκε στον τελικό του επί κοντώ και πέρασε τα 4,85 μ. Η απόδοση αυτή αποτελεί την καλύτερη φετινή της επίδοση και, έτσι, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση. Η Κατερίνα Στεφανίδη δοκίμασε να περάσει και τα 4,95 μ. για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ίδια δήλωσε για την επιτυχία της αυτή:

“Δε γίνεται να μην είμαι χαρούμενη με αυτό το μετάλλιο. Κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο, σε έναν δύσκολο αγώνα υψηλού επιπέδου κάνοντας φετινό ρεκόρ.

Στον τελικό δεν αισθανόμουν όσο καλά αισθανόμουν στον προκριματικό. Παρόλα αυτά έκανα αυτό που έπρεπε, ξεπέρασα τον εαυτό μου, ενώ είχα πολύ καλή τρίτη προσπάθεια στα 4,95 μέτρα. Σήμερα η Σιντόροβα και η Μόρις ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και κατάφεραν να κινηθούν σε υψηλά επίπεδα.”

Η δεύτερη Ελληνίδα του τελικού ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Κυριακοπούλου κατάφερε να κατακτήσει την 13η με άλμα 4.50μ., αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα 4,70 μ. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί νωρίς από τη συνέχεια του τελικού.

Για την επιτυχία αυτή της Κατερίνα Στεφανιδή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε στο Twitter τα εξής:

“Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!”

Δες και το σχετικό tweet του πρωθυπουργού!

Δες ακόμα: 5 Έλληνες αθλητές που πρέπει να γνωρίζεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;