Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: O Άρης στον Ζυγό από τις 4 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Ζυγός

Ο Άρης ήρθε στο ζώδιό σας, και θα σας απασχολεί ο τρόπος δράσης σας, καθώς και η αυτοπροβολή σας. Η φύση σας αγαπά την αρμονία, την ισορροπία, την γλυκύτητα και την ευγένεια. Ο Άρης όμως αλλάζει την στάση σας. Μοιάζει με ένα «βότσαλο στη λίμνη» και θα φέρει αναταράξεις. Θα ήταν καλό να μην αντιδράσετε παρορμητικά, να μην αναδείξετε αυθόρμητα μεγάλο θάρρος δίχως να ζυγίσετε τις κινήσεις σας. Θα πρέπει να κατανοήσετε την αλλαγή και να εκφράσετε τις προσωπικές σας ανάγκες πιο δυναμικά, καθορίζοντας τα όριά σας. Αρκεί να μην είστε απότομοι προς το περιβάλλον σας ή βιαστικοί στις αποφάσεις. Χρειάζεται επιφύλαξη τις ημέρες των δύσκολων συνδυασμών του πλανήτη.

Σκορπιός

Δεν θα λέγαμε πως είναι πολύ ευχάριστη η περίοδος αυτή και θα πρέπει να προσέχετε για υπόγειες ενέργειες από άτομα που σας φθονούν και επιτρέψατε να υπάρχουν στη ζωή σας. Αν πάλι έχετε μία δράση περιθωριακή, ίσως έρθουν δυσκολίες για σας. Ας είστε τίμιοι και ειλικρινείς με τις σχέσεις σας. Μπορείτε να διαπιστώσετε ποιες είναι οι σκοτεινές πλευρές του βαθύτερου εαυτού σας, αλλά ενδεχομένως και τις επιπτώσεις επιλογών που μπορεί να πληγώνουν είτε εσάς, είτε πολύ οικεία σας άτομα. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε μία ομάδα. Βασική σας ανάγκη, είναι η αναζήτηση της προσωπικής ισορροπίας.

Τοξότης

Η συνηθισμένη αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει θα είναι εμφανής αυτές τις μέρες στις σχέσεις με τους φίλους και θα τους ενθαρρύνετε να κάνουν μαζί σας κάποιο συλλογικό έργο. Χρειάζεται όμως υπομονή γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε δυσκολίες συνεννόησης και δεν αποκλείεται να πληγωθείτε από άτομα που θεωρήσατε πολύ κοντινά σας. Η πιθανή ρήξη ή διαφωνία με ένα άτομο εξ αυτών θα αναδείξει την ποιότητα της σχέσης. Αν ανήκετε σε ένα όμιλο ή ένα σωματείο, είναι πολύ πιθανό να αμφισβητήσουν την προσφορά σας κάποιοι από τον χώρο, ή να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες φθάνοντας σε υπερβολή λόγω ευγένειας. Γενικά θα ήταν καλή περίοδος να κάνετε νέα σχέδια, αλλά να περιμένετε προτού βάλετε σε εφαρμογή κάποιο από αυτά.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
7'
25 - 28
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;