Γιάννης Μπέζος: Τι απαντάει για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση;

Από neolaia.gr Team 19 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό», για να μιλήσει για την επιστροφή της πολύ επιτυχημένης σειράς «Πέτα τη Φριτέζα» που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα που έρχεται, 23/9. Και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση.

Και ο κύριος Μπέζος έδωσε την καλύτερη απάντηση. Κάτι που πέρασε από το μυαλό όλων μας όταν ακούσαμε την είδηση της συμμετοχής του νεαρού μοντέλου σε θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν.»

Η Φαίη Σκορδά του έκανε ακόμη μία ερώτηση που είχε να κάνει με την υποκριτική και τις σπουδές πάνω σε αυτή. Τότε, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί.»

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες ακόμα: Ειρήνη Καζαριάν: Η απάντηση της στην κριτική που δέχτηκε για τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486