4th Hellenic Aeropress Championship: Tο πιο «γευστικό» event της χρονιάς επιστρέφει!
Την Δευτέρα 30/09/2019 στις 12.00 μ.μ. σας περιμένουμε όλους στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι!

Πιστό στο ραντεβού που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια και μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, το Ελληνικό Πρωτάθλημα Aeropress θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Την Δευτέρα 30/09/2019 στις 12.00 μ.μ. σας περιμένουμε όλους στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι για να χειροκροτήσουμε μαζί το καλύτερο φλιτζάνι καφέ φίλτρου με τη μέθοδο Aeropress και να ζήσουμε μια συναρπαστική εμπειρία απόλαυσης.

Φιλόδοξοι baristas θα προσπαθήσουν να διακριθούν στο απαιτητικό τερέν του πρωταθλήματος αεροδυναμικής μεθόδου brewing, διεκδικώντας την πρώτη θέση και το εισιτήριο για Λονδίνο, όπου ο Έλληνας νικητής θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο World Aeropress Championship, τον Νοέμβριο του 2019.

Είτε είστε coffee lovers είτε όχι, σας προσκαλούμε να ζήσετε από κοντά την ξεχωριστή αυτή γιορτή γεύσης και αρώματος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικής γεύσης καφέ και πολλά άλλα εκλεκτά ροφήματα, που θα συνεπάρουν τις αισθήσεις σας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του 4ου Hellenic Aeropress Championship: https://hellenicaeropresschampionship.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;