56 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας
Δείτε αναλυτικά!

7 θέσεις εργασίας – Δήμος Αθηναίων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη για την πλήρωση επτά (7) θέσεων ειδικών συµβούλων του ∆ήµου µε τα παρακάτω ειδικότερα αντικείµενα και τα αντίστοιχα προσόντα:

1.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα Περιβάλλοντος και ∆ιαχείρισης της Καθηµερινότητας, Ενέργειας και Βιώσιµης Ανάπτυξης του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η
για τη θέση αυτή πρέπει να κατέχει πτυχίο ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Πολιτικών Μηχανικών.
2.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα Εκπαίδευσης και Υλοποίησης εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραµµάτων του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η για τη θέση
αυτή πρέπει να κατέχει πτυχίο ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: Παιδαγωγικών Επιστηµών, Επιστήµων Πληροφορικής, Επιστηµών Αθλητισµού και Φυσικής Αγωγής.
3.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα Προβολής, Επικοινωνίας και Εξωστρέφειας των δράσεων του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η για τη θέση αυτή πρέπει να κατέχει πτυχίο ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ∆ηµοσίων Σχέσεων, ∆ηµοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε., Πολιτικών Επιστηµών.
4.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα ∆ιαχείρισης, Συντήρησης, ∆ιαφύλαξης και Ανάπτυξης της Περιουσίας του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η για τη θέση αυτή πρέπει να
κατέχει πτυχίο ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: Θετικών Επιστηµών, Οικονοµικών Σπουδών.
5.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα Εσωτερικής Οργάνωσης και ∆ιοικητικής ∆ιάρθρωσης του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η για τη θέση αυτή πρέπει να κατέχει πτυχίο
ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: Πολιτικών Επιστηµών, ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης.
6.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα Τεχνικών Έργων και Υποδοµών του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η για τη θέση αυτή πρέπει να κατέχει πτυχίο ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: Πολιτικός Μηχανικός, Αγρονόµος Τοπογράφος Μηχανικός.
7.- Με καθήκοντα παροχής συµβουλών για θέµατα ∆ηµοσίων και ∆ιεθνών Σχέσεων του Γραφείου ∆ηµάρχου και του ∆ήµου Αθηναίων. Ο/η ενδιαφερόµενος/η για τη θέση αυτή πρέπει να κατέχει πτυχίο ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισοδύναµο τίτλο ή δίπλωµα της αλλοδαπής σε ένα από τα παρακάτω γνωστικά αντικείµενα: ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ∆ιεθνών Σχέσεων, Πολιτικών Επιστηµών.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Πώς θα κάνεις αίτηση για το βοήθημα των 1.150 ευρώ

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;