Άκης Πετρετζίκης: Θα συμμετέχει σε διάσημη μαγειρική εκπομπή του BBC One
Ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη συμμετοχή του σε μαγειρική εκπομπή του BBC One!

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς σεφ της Ελλάδας και ετοιμάζεται να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, η ανακοίνωση ήρθε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από τηλεοπτική παρουσία και βιβλία μαγειρικής, ο σεφ έχει δύο δικά του café-bistro, το Kitchen Lab, όπου έχουν γίνει στέκι σε Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και το εξωτερικό. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα συμμετέχει στην μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One.

Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον Alpha. Η εκπομπή αυτή είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο “Στην κουζίνα ολοταχώς” με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε την εξής λεζάντα:

“Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!”

Η ανακοίνωση ήρθε και από το ίδιο το BBC One. Μαζί με την ανακοίνωση της μαγειρικής εκπομπής, το γνωστό κανάλι παρουσίασε και τους σεφ που θα συμμετέχουν. Μάλιστα, στο προφίλ του Έλληνα σεφ γράφει:

“Ο Άκης ανακάλυψε ότι η αληθινή του αγάπη ήταν το μαγείρεμα ενώ εκπαιδεύτηκε και ως λογιστής. Μέσα σε ένα χρόνο ολοκληρώνοντας το πτυχίο του, έγινε ο πρώτος Έλληνας νικητής του MasterChef και αργότερα έγινε Chef στο Avenue Bistro του Michel Roux.

Από τότε έχει γίνει πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, με δικά του μαγειρικά σόου ενώ έχει φιλοξενήσει και την ελληνική έκδοση του Ready Steady Cook. Έχει τη δική του σειρά μαγειρικής, τα δικά του προϊόντα διατροφής και το δικό του (δίγλωσσο) κανάλι YouTube.”

Δες την ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m sooo excited about this new project! ? I will be part of the #ReadySteadyCook cooking show, coming on @BBCOne in 2020… Stay tuned!? . . Η χαρά μου δεν περιγράφεται! ? Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!? #newshow #cooking #show #tv #super #excited #bbcone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

Δες ακόμα: Ο Άκης Πετρετζίκης σπάει παγκόσμιο ρεκόρ και μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;